5 Ocak 2010 #1 eyupcan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Selam arkadaşlar,98 omega benzin pompası aracın neresinde bilen varmı?Gaz kelebegi bogazı temizlettim,enjektör temizleyicide kullandım ama fayda yok!benzin pompasına bakıcaz artık?
Selam arkadaşlar,98 omega benzin pompası aracın neresinde bilen varmı?Gaz kelebegi bogazı temizlettim,enjektör temizleyicide kullandım ama fayda yok!benzin pompasına bakıcaz artık?
5 Ocak 2010 #2 H hkndvc Bilgi Girilmemiş arka kotukların oturma yerinin altında bi kapak olacak (bidon kapağı gibi) onun altında olmalı zannedersem. vectralarınki orada.
arka kotukların oturma yerinin altında bi kapak olacak (bidon kapağı gibi) onun altında olmalı zannedersem. vectralarınki orada.
5 Ocak 2010 Konuyu Başlatan #3 eyupcan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Teşekkür ederim hakan..
5 Ocak 2010 #4 T tyson__0645 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ara 2009 Mesajlar 504 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 aynen öle arka koltugu kaldır hemen altında görüceksin
5 Ocak 2010 #5 psicomega Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Mar 2008 Mesajlar 669 Tepkime puanı 0 Puanları 0 arka koltukta değil difransiyelin sağ tarafında(yolcu tarafı). dik bi şekilde durmuyo yan duruyo.aracın altına eğildiğiniz zaman görürsünüz
arka koltukta değil difransiyelin sağ tarafında(yolcu tarafı). dik bi şekilde durmuyo yan duruyo.aracın altına eğildiğiniz zaman görürsünüz
5 Ocak 2010 Konuyu Başlatan #6 eyupcan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 psicomega' Alıntı: arka koltukta değil difransiyelin sağ tarafında(yolcu tarafı). dik bi şekilde durmuyo yan duruyo.aracın altına eğildiğiniz zaman görürsünüz Genişletmek için tıkla ... Nejat abi nerdesin sen yaaabana en ii sen yardımcı olursun..forma üye olmadan önce seni takip ediyodum..
psicomega' Alıntı: arka koltukta değil difransiyelin sağ tarafında(yolcu tarafı). dik bi şekilde durmuyo yan duruyo.aracın altına eğildiğiniz zaman görürsünüz Genişletmek için tıkla ... Nejat abi nerdesin sen yaaabana en ii sen yardımcı olursun..forma üye olmadan önce seni takip ediyodum..
5 Ocak 2010 #7 semia Bölüm Sorumlusu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Nis 2009 Mesajlar 7,097 Tepkime puanı 6 Puanları 0 psicomega' Alıntı: arka koltukta değil difransiyelin sağ tarafında(yolcu tarafı). dik bi şekilde durmuyo yan duruyo.aracın altına eğildiğiniz zaman görürsünüz Genişletmek için tıkla ... Aynen arka diferensiyalin saginda altda görürüsün.... disaridandir...
psicomega' Alıntı: arka koltukta değil difransiyelin sağ tarafında(yolcu tarafı). dik bi şekilde durmuyo yan duruyo.aracın altına eğildiğiniz zaman görürsünüz Genişletmek için tıkla ... Aynen arka diferensiyalin saginda altda görürüsün.... disaridandir...
5 Ocak 2010 Konuyu Başlatan #8 eyupcan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arac tekleme yapyo onu bi kontrol edecem
5 Ocak 2010 #9 G gentleman_ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Nis 2007 Mesajlar 3,349 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 eyupcan' Alıntı: Arac tekleme yapyo onu bi kontrol edecem Genişletmek için tıkla ... eyüpcan sen eski eyüpmüsün?
eyupcan' Alıntı: Arac tekleme yapyo onu bi kontrol edecem Genişletmek için tıkla ... eyüpcan sen eski eyüpmüsün?
5 Ocak 2010 Konuyu Başlatan #10 eyupcan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 gentleman_' Alıntı: eyüpcan sen eski eyüpmüsün? Genişletmek için tıkla ... Ben yeni üye oldum,hatay/iskenderun... Ekli dosyalar DSC00418.webp 47.9 KB · Görüntüleme: 11
gentleman_' Alıntı: eyüpcan sen eski eyüpmüsün? Genişletmek için tıkla ... Ben yeni üye oldum,hatay/iskenderun...