Okulumuza imkan dahilinde yardım (umarım abes olmaz)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uğur Bey öncelikle teşekkür ederim ilginize.adresimi göndereceğim.bir umarım size zahmet vermiyoruzdur. eğer dediğiniz gibi pc olursa ben haziran sonuna kadar manisadayım.eğer bu dönemde geçerseniz manisadan alabilirim.tatile giderken size fazladan bir yük çıkarmış olacağız ama. tekrar teşekkür ediyorum .saygılar.bir de arkadaşların veya sizlerin gönderebileceklerini ben okula resmi tutanakla ve fotoğraflı olarak teslim edip burada yayımlayacaktım.ama okul sonu olduğundan bu işlemler eylüle kalabilir.umarım bir sakıncası olmaz.

Değerli hocam özelinize pm attım.
Saygılar.

teşekkürler Uğur Bey

güncel

bende 1.1 ses sistemi var öyle ufak basit olanlarından değil projeksiyon vs kullanırsanız iyi ses alırsınız. istediğiniz adrese kargo ile gönderebilirm.

Sayın hocam 5 temmuzadan sonra tüm işlerim bitecek, nasipse izmire uğramışken genç arkadaşlarımız için manisaya geçiveririz. Ansiklopediler ilk günkü gibi beklemede.

güncel

benden gönderi için adres alan arkadaşlar adresim değişmiştir.hala birşey göndermek isteyen olursa yeni adresimi gönderebilirim.

yeni adresi alabiliriz ben çarşamba veya perşembe göndermeyi düşünüyorum.

gökhan ne yaptın didim işini ben didimdeyim. istersen buluşuruz..

abi gittim geldim ben 3 gün kaldım sadece sana başka bir konuda yazdım ama görmedin galiba. cuma günüde askere gidiyorum inşallah görüşürz abi bigün.

Geri