Okulumuza imkan dahilinde yardım (umarım abes olmaz)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
size getirmek istediğim Ansiklopedileri 3 gün önce üye olduğum STK tarafından evsiz ve ailesiz çocuklara yardım amaçlı istediler açıkcası bende kıyamadım verdim.

İyi yapmışsınız Murat Bey. Onların daha çok işine yarayacaktır eminim.Bizim daha çok teknolojik eksikliklerimiz var. Artık kendi imkanlarımızla bişeyler yapabilirsek yapacağız, olmadı bir kara tahtamız , bir sınıfımız var , elimizden geldiğince öğrencileri sıkmadan dersleri işleyeceğiz.saygılar

güncel

Son düzenleme:
Hocam ben unutmadım, hatta akşam saatlerinde yarın için konuyu bulup güncellemek niyetindeydim. Bu hafta içinde Ankara'ya gideceğim, emanetinizi (Ankara'da olduğu için) oradan kargoya vereceğim.

Hocam kargo için adresini bana (PM yoluyla) gönderebilirmisin?

teşekkür ederim Savaş Bey , ilginiz beni çok sevindirdi. öğrencilerimizi de çok sevindirecektir. adres bilgisini gönderdim. saygılar.

sınıfımıza bilgisayar kazandırabileceğini söyleyen arkadaşlar bizi unuttu galiba :) bir hatırlatayım dedim, forumumuzdan savaş bey bir yazıcı kazandırdı sınıfımıza,sağolsun. ama bilgisayarımız yok. yeni öğretim yılı başladı çok sıkıntı çekiyoruz..umarım sesimizi duyan olur..

uuu
2 sene önce o kitapları topladık taşıdık ettik hiç biri sorun değilde,
ağrı'yamı elazıg'yamı gönderirken (kargo cok ucuk fiyat vermiştide zaten) tanıdık vasıtasıyla otobüscülerle yaptıgımız pazarlık bile beni cileden cıkartmıştı.

bu sefer manisa otobüs firmalarına verin bedavaya götürür kargo parasıda olmaz bu sefer...

uuu
2 sene önce o kitapları topladık taşıdık ettik hiç biri sorun değilde,
ağrı'yamı elazıg'yamı gönderirken (kargo cok ucuk fiyat vermiştide zaten) tanıdık vasıtasıyla otobüscülerle yaptıgımız pazarlık bile beni cileden cıkartmıştı.

bu sefer manisa otobüs firmalarına verin bedavaya götürür kargo parasıda olmaz bu sefer...

evet, sanırım epey uğraşmıştınız, emeğinize sağlık..

sınıfımıza bilgisayar kazandırabileceğini söyleyen arkadaşlar bizi unuttu galiba...yeni öğretim yılı başladı çok sıkıntı çekiyoruz..umarım sesimizi duyan olur..

Geri