OKi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abijim saygılar

doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara

Mutlu Yıllar Oktay abi... :)

Hayırlı yaşlanmalar oktay kardeş...:)

dün internete giremediğim ve işin gerçeği dün ayın kaçı onu bile bilmediğimden unuttuğum için doğum gününü atladım diyecektim ama sen kendini bir şekilde bana hatırlattığın için doğumgününü kutladım :D:D:D:D

nice nice mutlu senelere dostum. Herşey gönlünce olsun (vazgeçtim her şey olmasın :D:D:D:D ) gönlünden geçen güzel ve hayırlı dileklerinin gerçekleştiği bir yaş dilerim :D
Adisin ama seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun :D:D:D:D

"A a a :):) doğumgününmüydü hay allaahhh:D:D:D
Leeeeeyynn Tosbaaaağğğ sen var yaa sen senn iyiki doğdun(bideburdan kutlayak bari:D)
iyiki varsın ama halen ayrılmadımmm nolceekk:D aramayımmıı diosunn:P:)"

dün internete giremediğim ve işin gerçeği dün ayın kaçı onu bile bilmediğimden unuttuğum için doğum gününü atladım diyecektim ama sen kendini bir şekilde bana hatırlattığın için doğumgününü kutladım :D:D:D

nice nice mutlu senelere dostum. Herşey gönlünce olsun (vazgeçtim her şey olmasın :D:D:D ) gönlünden geçen güzel ve hayırlı dileklerinin gerçekleştiği bir yaş dilerim :D
Adisin ama seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun :D:D:D

Çok teşekkür ederdim ama etmiycem :]

gönlünden geçen güzel ve hayırlı dileklerinin gerçekleştiği bir yaş dilerim :D

İnşallah :)

"A a a :):) doğumgününmüydü hay allaahhh:D:D
Leeeeeyynn Tosbaaaağğğ sen var yaa sen senn iyiki doğdun(bideburdan kutlayak bari:D)
iyiki varsın ama halen ayrılmadımmm nolceekk:D aramayımmıı diosunn:P:)"

Canım kıpırdağım benim :] henüz ayrılmamış olsan bile haince planlarım var :) hele bir İstanbul'a gelsinde :]

İyi dilekleriniz içim tüm abilerime ve arkadaşlarıma teşekkür ederim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri