ben de sizi anlamıyorum. konu açar arkadaş ne var bunda? ben olsam ben de açardım. hevesi kursakta bırakmamak lazım. Berkay arkadaşım ben de şöyle birşey desem o zaman.. Sen de gördüğüm kadarıyla hemen hemen her konuya post atıyorsun. Nerde bi konu görsem mutlaka senin postun oluyor. Gerek bilgi verici, gerek de gırgır tarzı..
Buna laf demek tabi ki bana düşmez. Ama arkadaşa dediğin şeyle benim sana dediğim şeyde fark yok şu anda. Aynı konuyu açmamak şartıyla istediğiniz kadar konu açabilirsiniz. Arkadaş da o konudan devam etse rağbet görmez diye düşünmüştür yeni konu açmıştır. Bakın keyfinize takılmayın bunlara..
yav dediğinde haklı olabilirsin kardeşim bunda bi kötülük yok zaten..Ben bildiğim konuda yardımcı oluyorum,kaynatılacak veya çok sevdiğim insanların konusundada gırgır yapıyorum..Akşama kadar işim gücüm olmadıgından her konuda yorurumu görüyorsun çünkü sabah akşam opelim deyim..Ama şunun mantıklı bi açıklaması varmı ??
Arkadaş muayneye gidicektir geçermi geçmezmi diye merak edip konu açtımı? Açtı..
Muayneye gitti geçti veya geçmedi millete ne ? Hadi herkes çok meraklı onun arabası geçtimi geçmedimi diye aynı konuyu takip eder..Belki dün açtığı konu 2. sayfaya bile gitmemiştir.
Aynı arkadaş arabasının içine led döşer resım ekler gayet güzel paylaşır..aynı konu hakkında ufak resim ekler yine konu açar ????
Bunun gerçekten mantıklı açıklamasını yapın hepinizden özür dileyeceğim..