ogs kaçak geçiş yaptım :S

Yabancı plakaların her türlü cezai işlemleri gümrük çıkış kapılarına bildiriliyor, çıkışlarında işlemleri yapılıyor. Sözü edildiği gibi bir şey olmuyor değil.;)

beyler gidin carbonfiber folyo alın maket bıçağı, fön ve çakmak yardımıyla ogs yi kaplayın çok şık durur bence ben yarın hemen yapmaya başlıyorum

sanirsam posta ile geliyo selcuk abi

Arkadaşlar dün akşam nakitte yaklaşık her sırada 50 araçlık bir sıra vardı. Çok acil bir durum olduğu için aydın-izmir otoyolunun izmir çıkışında ogs den kaçak geçmek durumunda kaldım.

Ogs den kaçak geçişe yanlış bilmiyorsam geçiş ücretinin 10 katı ödeniyor. Cezanın ne kadar olduğu problem değil ancak Bu ceza bana nasıl ulaşır veya nerden öğrenebilirim ne yapmam gerekir?

10 iş günü icerisinde gidip bankadan Ogs Cıkarttıgın takdirde Ogs'den normal ucreti neyse onu dusuyorLar.ßenim basımada geLmisti bu olay..

git bi ogs al.. cihazın eline geçmesine bile gerek yok... bankadan hesabını açtırıp ilk yüklemeyi yaptığın zaman otomatik olarak düşüyorlar geçiş bedelini... benim ogs cihazım war arabama bile takılı değil :Dkaçak geçiyorum otomatik cihazın içinden düşüyo :D

Benim kaçak geçiş yaptığım zaman haziran 2009 yılı. O zaman 10 iş günü içerisinde ogs cihazı almıştım. Ama şu an olan 10 gün kampanyası o zaman olmadığı için düşülmedi hesaptan.

Mecburen 2010 kasım ayında cezayı ptt den yatırdım.

bende geçtim 3 ay oldu bekliyorum cezayı.Yabancı plakalı araçlara ceza kesildiğinde cezayı o an memur kesmişse nakdi olarak öder yada pasaportuna işlenir ve çıkış yapmadan öder.eloktronik olarak ceza yemişse buda gümrük kapılarına bildiriliyor vb.gümrük kapılarından çıkmadan ödüyor diye biliyorum...

Geri