ogs kaçak geçiş yaptım :S

bende şimdi baktımda 2007'ye ait mahmutbey-edirne otobanından 60,50 tl ceza gözüküyor ama ben aracı alalı daha 2 ay oldu bu ceza banamı gelir yoksa eski sahibinemi gider?

vaybe arabamı kardeşime vermiştim ogs'si bozulmuş(yolda su dökülmüş)
beimde 24,75 tl cezam gözüküyor
peki bunu nereye yatırmamız gerekiyor

şunu belirteyim arkadaslar.kimse karşılaşmamıs ama. eger ogs niz kredili ogs ise kaçak geçseniz bile (mesela cihazın okumaması gibi) herhangi bir ceza durumu oluşmuyor.. plakadan tesbitle sizden normal ücreti alıyorlar.
fakat bu durum nakit ogs lerde geçerli değil. yeni alacak arkadaşlar için bir bilgi olur.

Önümüzdeki hafta vizeye girmem gerekli ve randevu sayfasında OGS kaçak geçişi olmaması gerekli diye bir ibare var.

1.5 yıl önce yaptığım kaçak ogs geçişim sorgulama sayafasında hala çıkıyor.

Elime henüz posta yoluyla bir ceza tebliğim gelmedi. Vizeye girerken sorun olurmu acaba?

usta o sayfanın cıktısını al gıt yatır kesınlıkle cıkar ben sana dıyım yanı bosuna vızeye gıt gel yaparsın helekı ızmır dekı adamlar tam uyuz..
bıde bılmıorum bılıomusun vızeler cumartesı gunude acık gıtmeden 1 gun once randevu al hemen halledersın ısını...

Bugün ogs cihazım geldi, aracım koyu renk camlar siyah ön camda beyaz bi dalga çok sırıtıyor ne yapmak lazım buna ?

keşke plakayı söküpte geçseydiniz geçmiş olsun

Bugün ogs cihazım geldi, aracım koyu renk camlar siyah ön camda beyaz bi dalga çok sırıtıyor ne yapmak lazım buna ?

bu sorun bendede var açık gri ogs cihazı araç siyah camlarda siyah

tam aynanın arkasındaki siyah desenli yere takılsa olmuyormu

1 hafta ıcınde ogs cıhazı alırsan plakana aıt ceza yururluge gırmeden ogs cıhazının bakıyesınden dusuluyor. benden sana tavsıye. bir ton para verecegıne bankalar bedava verıyor zaten calıstıgın bankayı ara ve ogs cıhazı temin et hemen plakana cihaz açsınlar ve işleme soksunlar.

Geri