Öğretmen İçin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu yıl ben de İstanbul yapacağım. 20 yıldan sonra İstanbul değişmiş mi ona bakacağım! :)

Ramazan bitince gideceksindir umarım hocam çünkü tadı pek olmuyor ramazanda... oraya gittin mi yiycen içicen sürekli :D eminönünde balık ekmek yeme ama ya da yersen de buraya yazma çok özledim :(

Bayrama doğru gideceğim ama yine de ramazandan bir 10 gün falan İstanbul'da geçecek. Yemeyle içmeyle çok uğraşmak istemiyorum. Gezmek, gezmek, gezmek... :)

İyi tatiller herkese :)

2 aylık tatil bitti bitiyor yeni dönem hayırlı olsun herkese :)
Bu arada isteğe bağlı veya özürden yer değişikliği isteyen yok galiba :rolleyes:

Yarın okula gidesi olan var mı?

yarın ilçede zümre var... sıkıntııııııı...
sevmiyorum şu zümreleri... çok yapay geliyor... :(

bende öğretmen adayıyım gazide ingilizce öğretmenliği okuyorum bende yazsam ayıp olmaz herhalde 2 senem kaldı :)

Sadece konunun ilk mesajını ve son sayfayı okudum. Konuyu günceller arasında görünce yazayım dedim. Babam rahmetli öğretmendi, ablalarımın hepsi öğretmen. Demiştim ki kendime, "oğlum Ahmet, öğretmen ol-ma-ya-cak-sın!"

Bilen bilir, bir öğretmen çocuğu olarak niye istemediğimi. Gelin görün ki, iki yıl önce üniversite sınavlarından aldığım puanlar, hani 14-18 bin tl bütçeyle araba alırken çekilen o malum sıkıntı var ya, onun gibi işte, istediğim bölümlere karşılık istediğim okullar arasında ikilemde kaldım. Sonuç olarak istediğim okulu seçtim, yalnız girebildiğim tek kapısından : öğretmenlik.

Anlayacağınız, aranızdan biriyim bende.

"Bu da böyle bir anımdır" :D

bende öğretmen adayıyım gazide ingilizce öğretmenliği okuyorum bende yazsam ayıp olmaz herhalde 2 senem kaldı :)

Merhabalar (:

Sadece konunun ilk mesajını ve son sayfayı okudum. Konuyu günceller arasında görünce yazayım dedim. Babam rahmetli öğretmendi, ablalarımın hepsi öğretmen. Demiştim ki kendime, "oğlum Ahmet, öğretmen ol-ma-ya-cak-sın!"

Bilen bilir, bir öğretmen çocuğu olarak niye istemediğimi. Gelin görün ki, iki yıl önce üniversite sınavlarından aldığım puanlar, hani 14-18 bin tl bütçeyle araba alırken çekilen o malum sıkıntı var ya, onun gibi işte, istediğim bölümlere karşılık istediğim okullar arasında ikilemde kaldım. Sonuç olarak istediğim okulu seçtim, yalnız girebildiğim tek kapısından : öğretmenlik.
Anlayacağınız, aranızdan biriyim bende.
"Bu da böyle bir anımdır" :D

Ya sevdiğin işi yapacaksın, ya yaptığın işi seveceksin derler.
Bunlardan biri gerçekleşir inşallah yoksa hakkıyla yapılacak bi meslek değil (:
Branş nedir hangi üniv. okuyorsun galiba.

Geri