Öğretmen İçin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hımmmmm...

Kötü haber verdiniz meslektaşlarım!

Peki bu norm fazlası öğretmenlerin başka bir okula gönderilmesi ile ilgili bildiklerinizi yazar mısınız? 4+4+4'ten kaynaklacak olandan söz etmiyorum. Şimdilerde okullara gönderilen norm fazlaları ile ilgili bildikleriniz nelerdir?

Bunların hepsi sistemle oynamaktan kaynaklandı, sürekli bozuyoruz. Birincisi norm fazlası için kıdeme bakıyorlar yani sen 20 senedir o okulda ol, eğer puanı senden yüksek başka bir öğretmen norm olayı çıkmadan önce gelip 1 ay bile okulda çalışmış olsa seni gönderiyorlar. Bence bu yanlış. İkinci olarak benim bildiğim 2 sene norm fazlası olarak okulda kalabiliyorsun, ama seni başka okula görevlendirebiliyorlar. 2 sene sonunda tayin istemek zorundasın, istemezsen senin yerine tercih yapıyorlar :)

Hocam Ahmet bana vurdu.:maden:
Aranıza Buca Eğitim mezunu olarak katılsam mı acaba.?Sosyal Bilgiler 1980 mezunu.

Ben sınıf öğretmeniyim,bulunduğum ilçeye Şubat ayında eş durumundan il emriyle geldim ve şu an görevlendirme çalışıyorum.
Bu 4+4+4 zamazingosundan sonra bizler nasıl etkilenicez az çok fikri olan varsa paylaşabilir mi sayın hocalarım?

Sınıfçılar kesin etkilenecek, hem 4 okutan hem de 5 okutan öğretmenler 1. sınıfa dönecek, şube sayısı artacak bilemiyorum nasıl çözecekler bu sorunu :) Büyük ihtimal öğretmen alımını azaltacaklar mecburen!

bu bakan öğretmenle uğraşmaktan vazgeçmedi. bakalım daha neler çıkartacak.

Geri