Öğretmen İçin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine katılan liselilerimizin yanı sıra ilkokullarımız ve ortaokullarımız da 20 Mayıs günü tatil yapabilecek" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23297409.asp

Ulan arkadaş bizim kurum kadar laçka başka kurum yok şu memlekette!

Çocuk oyuncağı mı bu yahu?

hadi gözünüz aydın diyelim o zaman, tatil olmuş 20 mayıs :)

BAKKAL, MANAV, MAĞAZA SAHİBİ DEVLETTE MÜDÜR OLABİLECEK

Tasarının en çok tartışılacak bir başka maddesini ise özel sektör çalışanlarına doğrudan devlette yönetici olma yolunun açılması oluşturuyor. Öyle ki özel sektörde 5 yıl çalışmış olanlar devlette doğrudan genel müdür, genel müdür yardımcısı, müsteşar ve müsteşar yardımcısı olabilecekler. Bu kişilerin bir şirkette çalışması gerekmeyecek; kayıtlı olması kaydıyla kendi işini yapmış olması da yeterli olacak.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23296019.asp

Sövmeyeyim diyorum ama kendimi tutamayacağım herhalde...

Okul müdürüm, pe....nk olsun benim! Özel sektörde 20 yıl çalışmış bir pe....nk çok tecrübeli olur. Okulu çekip çevirir. Eğitimi yükseltir.

Şaka mı bu, dalga mı geçiyorlar, ne oluyor arkadaş yahu!

hadi gözünüz aydın diyelim o zaman, tatil olmuş 20 mayıs :)

:)

Yav niye gözümüz aydın!

Ben kendimi bildim bileli tatildi zaten. Yeni bir şey değil!

Eşeğini kaybedip buldurma taktiği uyguluyorlar herhalde...

20 mayıs olayı tam bir bombaydı... Zaten tatil olan günü tekrar bize tatil verdiler allah razı olsun :D

o değil de 3 hafta kaldı okulların kapanmasına hocalarım :) bende bir mutluluk hormonu salgılaması mevcut sizde durumlar nasıl? bir de il içi tayin istemeyi düşünüyorum... okulumda 5. yılım doldu, değişiklik iyi gelir diye düşünüyorum, gerçi sınıfımı da çok seviyorum seneye 4. sınıf olacağız ama bu sene ayrılık vakti geldi gibi artık...

şu aralar sınav haftası. onu atlattığımda bende rahatlayacağım. Ama tabi havalar da ısınınca direk tatil moduna giriyorsun....

:kop:

Son düzenleme:
20 mayıs olayı tam bir bombaydı... Zaten tatil olan günü tekrar bize tatil verdiler allah razı olsun :D

o değil de 3 hafta kaldı okulların kapanmasına hocalarım :) bende bir mutluluk hormonu salgılaması mevcut sizde durumlar nasıl? bir de il içi tayin istemeyi düşünüyorum... okulumda 5. yılım doldu, değişiklik iyi gelir diye düşünüyorum, gerçi sınıfımı da çok seviyorum seneye 4. sınıf olacağız ama bu sene ayrılık vakti geldi gibi artık...

Bence iyi edersin. Daha iyi şartlarda bir okul bulabilirsen git derim.

Bizim öğrenciler son bir iki haftadır çok fazla olumsuz davranış gösteriyor. İnanın derse hazırlayıp da şöyle adam akıllı ders işleyemiyorum. Akılları bir karış havada. Acayip bir disiplinsizlik var. Sizlerde nedir durum?

Şu seneyide kazasız belasız bir atlatsaydık.

İki sınıfın performans notları, 5 sınıfın sözlü notları, davranış notları ve sınıf kitaplığı kaldı. Yani bu yılı da bitirdim sayılır. İyiden iyiye tatil moduna girmeye başlıyorum. :)

Geri