Off Filmlerim Gitti ve Ceza Yedim!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dedim abi çizme de hemen sökeyim dedim. Çizdikten sonra diyor ki kardeş çizmeyecem ceza yazacam gel diyor.

Neyse sonuçta hem çizdi hem yazdı hem de söktüm. Artık neyden çevirecek dur bakalım. Belki gündüz parklar açık geziyorum ondan yazabilir :)

Bugun sarıda geçtim ilerde çevirme vardı. Aynı yerde. Önümdekine dur işareti yaptı benim kalbim yerinden çıkacaktı bana yaptı sandım :D

Ortalıkta o kadar suç işleyen yollarda drif yapan, makas atan - ama emniyette dayısı olanlar - var onlara ses yok.

Artık özürlü gibi olduk her yerde polis arıyoz. Görünce bişey olmasa bile korkuyoz. TŞK EMNİYET !

Filmsiz de çok arabesk oluyor yahu. Bi arkadaşın dediği gibi Akvaryumdaymışım gibi geliyor :D Yokmu cezasız yöntem ??

Beni filim yüzünden durdurduklarında aracı yeni aldım söktüreceğim demiştim öle kurtulmuştum sonra filmleri Giresuna gidince söktürdüm daha koyularını taktım hiç merkez tarafna girmem işim olmadıkca :)

canını sıkma at 1 numara cek gene devam 1 numarayı fılımsızlıkten ıyıdır :D

1 Numara serbest mi ki?

1 Numara serbest mi ki?

tabikide 1 numara serbest değil :) sadece daha az dikkat çeker fakat o bölgede mimlendin ise 0.5 (kalem ucu gibi oldu) çektirsende dikkat çekersin. Benim perdelerden al rahat et.

Daha önce başka konularda da yazdım.Ama yine yazcam.Benim 4. yılım Ağrı da.Kardeşim neden aynısını yapmıyorlar burda polisler.Neymiş vatandaşı soğutmayalım.Oralardakiler vatandaş değilmi kardeşim?Bizzat şahit oldum.Polis otobüse ceza yazıyor.Şoför neler diyor akıllara zarar.(Haksız yazıyosan Allah senden cıkarsın).Hatta kalasik lafları dağamı çıkalım, falan.Yuh dedim.Polisin yaptığına bak parayla camı çiziyor.Terbiyesiz aynısnı buralarda neden yapamıyorlar.Ben Çorum luyum adamlar şehirin içindeki caddeye radar koyuyorlar.Her tarafta polis, neymiş emniyet kemeri.Yazıklar olsun ne diyiyim.Adalet her yerde aynı olmayınca sadece taraf oluyor.

Son düzenleme:
Ortalıkta o kadar suç işleyen yollarda drif yapan, makas atan - ama emniyette dayısı olanlar - var onlara ses yok.
TŞK EMNİYET !

Onlara da ses var meraketme....

ben azdılar dedim çümkü kayseride nefes aldrmıyorlarsabahları arabayla işe gidiyorum sivas ca meydan düvenönü( kayseri halkı yerleri bilir diye yazdım ) evimin trafik dreginde baslıyor ısıklarda yani iş yerime kadar emniyet kemer takılımı ruhsat eksik mi niye mercedese bmv ye sormuyon bakmıyor bile onlara ayrıca polisler hakkında hiçbir zamamanda iyi düşünmedim dşünmemde kusura bakmasınlar sevmiyorum hiçde iyilik filan yaptıkları yok emniyet kemeri takılı üstümdesiyah gömlek vardı durdu ilerde bendesaga cektim indim hayırdır diye kemer takılı degil dedi ceza yazdı gömlek diyorum arakds görmüş diyor sacma sacma iş yapıyorlar

ben azdılar dedim çümkü kayseride nefes aldrmıyorlarsabahları arabayla işe gidiyorum sivas ca meydan düvenönü( kayseri halkı yerleri bilir diye yazdım ) evimin trafik dreginde baslıyor ısıklarda yani iş yerime kadar emniyet kemer takılımı ruhsat eksik mi niye mercedese bmv ye sormuyon bakmıyor bile onlara ayrıca polisler hakkında hiçbir zamamanda iyi düşünmedim dşünmemde kusura bakmasınlar sevmiyorum hiçde iyilik filan yaptıkları yok emniyet kemeri takılı üstümdesiyah gömlek vardı durdu ilerde bendesaga cektim indim hayırdır diye kemer takılı degil dedi ceza yazdı gömlek diyorum arakds görmüş diyor sacma sacma iş yapıyorlar

Aynı duruma bende düştüm. Üzerimde çizgili ceket vardı kemer kontrolunden geçerken akşam farketmedi kemeri durdurdu. SOnra ben inmedim direk yanıma geldi baktı kemer takılı. Öyle geçtim...

Geri