Off Filmlerim Gitti ve Ceza Yedim!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en mantıklısı ve uygunu benim verdiğim link. murat abi yapmış işte on numara olmuş linkte fotolar ve gerekli cevaplar da mevcut ;)

Çok sinir bi durum hangi ışıklarda durdurdular seni ben onun yüzünden erkiletten anayurda giderken alt çevre yolunu kullanıyorum çünkü almere sapan kavşakta benide durdurmuştu bi memur....

kayseri poisleri azdı bu aralar geleni gideni ceviriyoralr canımı sıkıyorlar gecmiş olsun bu arada

en mantıklısı ve uygunu benim verdiğim link. murat abi yapmış işte on numara olmuş linkte fotolar ve gerekli cevaplar da mevcut ;)

Eyvallah sağol :) ben taktırdığımdan beri bir çok cevirmeye girdim şimdiyekadar hiç bir sorunla karşılaşmadım tabi gece olunca cevrime esnasında iç ışıkları direkt açıyorum. Adamlar içeride ne oluyor onuda görmek istiyor. Hatta bir kaçı film sandı. Tak çıkar bişi olduğunu görünce şaşırdılar. Hoşuna gitti vs vs şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Herkese tavsiye ederim.

kayseri poisleri azdı bu aralar geleni gideni ceviriyoralr canımı sıkıyorlar gecmiş olsun bu arada

Azmak!!! :confused::confused::confused: Polisin görevini yapması azmak mı oluyor. Yasaklar gayet açık ve net YASAK! bunu neresini anlayamıyorsunuz? ve sonrada 40 derece sıcaklıkta görevini içra etmeye çalışan memura azdılar gibi saçma bir tabir kullanıyorsunuz. Kusura bakmayın ama esas siz kurallara uymayarak azıyorsunuz.

arkadaşlar yasak olan bir şeyi yapıp görevini yapan polisleri eleştiriyoruz :( o kadar çevirmeden geçtim yaylı halde olsun hiç bir şey demediler eminim filim olsa ceza yerdim yani bencede tabiriniz yanlışşşş

Cidden AZMAK Tabiri Oldukça Yanlış... Bişey Yasaksa Yasaktır Bunu Daha Fazla Zorlamanın Manası Yok...Bi Takım Şeylerin Sefasını Sürüyor Seviyorsak Onun Ceremesini ve Cezasınıda Çekmek Durumundayız...

Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

Ziraat bankasının orda çevirdiler beni ve bir önceki ışıkta ( durak tarafı ) ihbar gelmiş. Bugun yine aynı yerdelerdi. Baktılar orası iyi orda bekliyorlar. Yanlarından geçerken bişey yapmasam bile korkuyorum artık. Yolumu değiştirmem lazım. Belli olmaz işleri.

Ama arkadaşların dediği gibi (azmak) tabirini çok sıkılaştırmak anlamında kullanmıştır. Adım attırmıyorlar. Çoğu zaman ışıkta beklerken gelip belge soruyor. Çok saçma. Her zaman bu stresi yaşamak zorunda değiliz.

Heryerde ve herkese de aynı muamele yok tabi. Emniyette dayın varsa geçebilirsin...

TSE veya TÜV belgeli olduktan sonra en sağlıklı yol.
renklı cam gecmıyor tuvden arkadasım calısıyor ordan bılıyom şahın doganda renklı camlıları gerı yolladıklarını ıyı bılıyorum :)

kanunda yerı yok ceza yazamaz perdeye ama cam ı bozuk parayla cızmesı cok sacma cunku aarabanın camınada zarar verır zatenc cezayı yazmıs
cezayı yazıyor ama gene fılımlı dolaşır dıye aklı sıra cızı verıyorlar yönetmelıkle böyle uygulama varmı arkadaş ya yazdın cezayı bırak ınsanları yada kendı soksun kendı cızsın :(

Geri