Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu aldım. Kullanıyorum. Ben sadece arıza kodu olduğunda okumak için aldım ama araç bilgilerini de gayet güzel alabiliyor. Torque nin bedava versiyonunda denedim sorun yok.
Yanında gelen programların bazıları demo. Programlar şunlar.
Cihazı taktığınızda aracın rölantideki sesi biraz değişti. Bunu herkes hissedemez, ben biraz dinleyici olduğum için fark ettim. Sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum ama şahsen ben sürekli aracın üzerinde bırakmam.
Cihazı taktığınızda aracın rölantideki sesi biraz değişti. Bunu herkes hissedemez, ben biraz dinleyici olduğum için fark ettim. Sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum ama şahsen ben sürekli aracın üzerinde bırakmam.
Bu cihazların kaliteli olanları da var. Sn. source de vardı. Bunlar çin işi. elm327 çipseti kullanıyor sadece bildiğim kadarı ile o yüzden güvenip bırakmam bunu. Ama şu ürün sürekli bırakılabilir. http://www.scantool.net/obdlink-mx.html
Bende kullanıyorum faydalı bir cihaz yalnız uzun süreli araç kullanılmayacak ise cihazı OBD protunda unutmayın.
Ben aracı sadece hafta sonları kullanıyorum.Cihazı taktığım hafta sonu porttan çıkartmadım ve bir sonraki hafta arabanın başına gidip çalıştırmaya çalıştırdığımda çalışmadı aküye takviye yaptım.
Yani cihaz sürekli bluetooth üzerinden yayın yaptığından aküyü bitirmişti.Şimdi aracı kullanacağım zaman takıyorum herhangi bir sorun olmuyor..
ben de sürekli takılı kullanıyorum ,tabi benim aracın çalışmadığı gün yok o yüzden akü sıkıntısı yok,çok güzel bir alet aracın bütün sensörlerini okuyup size gerekli bilgileri veriyor.
peki navi ekranından takip eden varmı? birde gizli özellikleri açabiliyormu cihaz? veya belki bunu cihaz yapabiliyor ancak doğru yazılımı bulmak mı kalıyor?
peki navi ekranından takip eden varmı? birde gizli özellikleri açabiliyormu cihaz? veya belki bunu cihaz yapabiliyor ancak doğru yazılımı bulmak mı kalıyor?
Cihaz geldi htc sensation xe telefonumla bluetoth ile torque pro programini calistirdim gayet guzel ancak sorun android navi ile cihazi eslestiremedim cunku navideki bluetooth sadece telefonla handsfree ozelligi icin ayarlanmis. Bir turlu eslestiremedim navi ile obd2(elm327) cihazini