Obd cihazı ve gizli özellikler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koraybey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

koraybey

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Siteyi ziyaret et
Opel astra 2023 GS paket araç aldım. 3 gizli özellik için 2-4 bin TL civarında para isteniyor. Bir OBD cihazı aldım ancak carscannerda kodlama menüsünde gizli özellikleri aktive edemedim. Tecrübesi olup yardımcı olacak var mı?

Koray bey mrb bende Astra k aracım için yaptım ekstra ekledim yaparken ogrendim.

Oncelikle hangi obd cihazı aldınız? bazı cihazlar sadece ariza kodu ve live data okuyor ! kodlama ve gizli özellik açmıyor

Carsanner aracınız Astra L desteklediğine eminmisiniz ?

Koray bey mrb bende Astra k aracım için yaptım ekstra ekledim yaparken ogrendim.

Oncelikle hangi obd cihazı aldınız? bazı cihazlar sadece ariza kodu ve live data okuyor ! kodlama ve gizli özellik açmıyor

Carsanner aracınız Astra L desteklediğine eminmisiniz ?
Merhaba ben elm2 v1.5 çift anakartlı obd cihazı aldım bu şekilde yazınca balkanticaret adlı satıcının ürünü çıkıyor. Muhtemelen klon bir cihaz orjinal değildir zaten. Carscanner ve bu cihazın astra L ile uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Opcom diye bir cihaz ve uygulama duydum ama bana biri net olarak ifade ederse gereken şeyleri temin edip yapmak isterim. Internette çok bilgi yok malesef. Sanayi esnafı çok güzel para kazanıyor.

Yanlış bilmiyosam Elm 327 ariza okuyo j2534 kodlama gizli özellik açıyor
Opcam h ve j kasa da çalışıyor
K kasa gm Opel Vauxhall lisansı altındaydı
L kasa psa gurubunda Opel lisansi belki uymaya bilir

Geri