O Bir "maganda" 06 Gba 27

insan diilde, öküz olupta insan kılığında dolaşan bi mahlukata rastlamışsın

kimse kusura bakmasın ben birak ittirmeyi bide bilerek çizerdim heryerini bi daha yapabiliyor mu???

kızılayın ortasında iş yerimiz var işyerimizin bulunduğu binanın yanında da binaya ait otopark var başımıza okadar çok geliyoki o kadar şuursuz kendini bilmez dengesiz insanlar varki adam arabasını 8 tane arabanın arkasına bırakıyo gidiyo umrunda değil geride kalanların ne yaptığı böyle düşüncesiz kendini bilmez insanlar oldukça hayat çok zorlaşıyo bu konudan bende çok şikayetçiyim ama ağzıma gelenleri buraya yazmak istemiyorum 2-3 kişi olacaksın tutcaksın çamurluklarından çok dengesiz bir yere sürükleyip bırakacaksın gerisiyle kendisi uğraşsın

benim de niyetim tampondan ittirip çıkmaktı ama dedm gelr özür falan diler ayıp olur ama nerden biliim sahibinin hayvan olduğunu adm özür dilemek bi tarafa uzatsam kavgaya girişecekti kavga problem değil haklıyken haksız duruma düşeceksin bi anda.bi daa yolda falan görrsem gidip tampona değdircm şahinlern tamponlar zayıf zaten uğraşsn dursun ondn snra

abi çağırcan polisi çekiciyle gelip kaldırcaklar sonuçta acil işin var

birkeresinde mahalleden çıkmam gerekiyordu.mahallenin başındada tofaş servisi var.sokağımızda çıkmaz sokak eve mahallenin ortasında albea kornaya bastım 25 dk bekledim servise girdim araç sizinmi diye hayır dediler.bende sinirlendim tam arkasına servisin önüne arabayı park ettim.kilitledim eve gittim.benim aracıda egsozdan dolayı tanımayan yoktur.neyse 45 dk sonra servisin bekcisi geldi eve aracı çekermisiniz diye çekmeye gittiğimde mahallenin başı araç dolmuş servise girememişler içerdekiler çıkamamış vede aracın sahibide serviste çalışıyormuş dedim birdaha bu mahallenin önü kapanırsa 3 aracıda çekerim servisin önüne akşama kadar kalır dedim ozaman dan beri sorun yaşamıyorum

arada en az 2 arabalık mesafe varken geri geri gelip arkadan bindiren adamın bana ettiği laf ''arkamda ne arıosun sen küçücük araba onumu görcem ben'' böyle insanlar trafikte gezio..yorum yok..

İşte bahsettiğiniz kişi eşşekden inip arabaya binen kişiler

Eşşekten inmeninde bir adabı var.
Eşşeğinden inen yularını sağlam bir yere bağlayıp tetbirini alıyor,bana göre onlara bu yakıştırma bile çok fazla iyimserliktir. Bu gibiler malesef o kadar çok ki : Ne söylense hafif kalır.;)

abi çağırcan polisi çekiciyle gelip kaldırcaklar sonuçta acil işin var
Çekiciler ne iş yapar anlamıyorum. 3 kuruşluk trafik evraklarına kucak dolusu para istiyorlar. Neymiş şoförler cemiyetine yardım. Cemiyetin ne halt ettiğini anlamış değilim. Sadece para tuzağı. Aynı sorun bizde de var. Öküzler geliyor otapark girişine araba park edip ediyorlar. Trafiği arıyorsunuz nedense hiç bir zaman çekicileri olmuyor, plakaya ceza yazdık diyorlar, cemiyeti arıyorsunuz bu işlere trafik karışıyor diyorlar. İndirmedik teker bırakmıyoruz fayda etmiyor. Üstelik otopark girişinin 2 metre ilerisinde otobüs durağı var. Saat başı trafik ekibi geçiyor ama görmüyorlar. Biz yer bulamayınca evin önüne araba bırakınca da ceza kesiyorlar.

Geri