O Bir "maganda" 06 Gba 27

öyle durumlarda baktın kimse yok hafif arkadan iteleyeceksin aracı eğer hiç çaren yoksa çıkacaksın sonra.gerçi şuana kadar 30 hamlede çıkmayı tercih ettim ama bu da bi yöntem tabe....

10 saatte bekletse gelince bi özür dilese canın saolsun diycek hoşgörü var bizim milletimizde.. ama uzatma falan demiş ya sanki bana yapılmış gibi geldi acayip sinirlendim...şuan olsa dalarım gibi geliyo:D sinirlenmemek en iyisi

valla ben hiç acımam başka bi arabaya halat filan bağlatır çektiririm adamın arabasına ne oluyosa olsun o da onun SORUNU!

bizim garajın önüne park etmişti bi hıyar yine şahin di arabanın bütün lastikerini indirdim kadın çıktı nabıosn dedi bende aynen şu lafı söyledim bu arabanın sahibine söyle bidaha benim garajımın önüne park ederse bu sefer camlarını indririm.

bizim garajın önüne park etmişti bi hıyar yine şahin di arabanın bütün lastikerini indirdim kadın çıktı nabıosn dedi bende aynen şu lafı söyledim bu arabanın sahibine söyle bidaha benim garajımın önüne park ederse bu sefer camlarını indririm.
en iyisini yapmışsın gökalp de, lastikleri indirince hiç gidemicek garajın önünden keşke önce camlarını indirseydin :D

Kültür eksikliği, beraber yaşamayı ögrenmek için çok çalışmamız lazım çoookkk,
eğitim şart desen nereye kadar..., düşüncesizlik desen en alası, saygısızlık desen ona şüphe yok benim ne günahım var desen sonuna kadar haklısın

sonuna kadar katılıyorum :alkis::alkis::alkis:

valla transporter la oldugum zman itttir çıkarım t4 kasaların tamponlar çok saglam ve elastiktir alır atar hiç affetmez

ama opelde biraz korkuyorum tampon saglma fkat bağlantı yerlerinden atabiliyo:(

terbiyesiz herif keşke tampondan ittirip çıksaydın öyle adama gerçi bunu yapana adamda denmez ya boşverin arkadaşlar yinede her zaman alttan alın kimin ne olduğu hiç belli olmaz bu sefer al başına bela

İşte bahsettiğiniz kişi eşşekden inip arabaya binen kişiler

Aynı danadan bizim apartmanda da var...Eşşek kadar Range Rover' ı çekiyor arabanın arkasına...Hadi gel de tamponla it itebilirsen...İt !!!! :)

Geri