O Bir "maganda" 06 Gba 27

dayayıp tampon falan iteleyip bırakıp gideceksin
maganadyla maganda olmaktan başka çare bırakmıyolar insana
geçmiş olsun

dayayıp tampon falan iteleyip bırakıp gideceksin
maganadyla maganda olmaktan başka çare bırakmıyolar insana
geçmiş olsun
saolun arkadaşlar evet öle yapıp çıkacaktım aslında böyle insanlar başka şeyden anlamazlar

selçuk,
pekii seni park ettigin yerle o arabayı çeken adamın baglantısı nedir?
yada senin o yerle baglantın nedir?

İnsanda biraz utanma ve saygı olacak..Bunların olmadığı insandan herşey beklenir..Biz birinin arkasına yakın park ettikmi,acaba bayanmıdır çıkarmı çıkamazmı aman rahat çıksın bilmemne diye iyice ortalamaya çalışıyoruz..Yada dar bir yere park ettikmi 5 dakika içinde bile gelecek olsak yav geniş bir araba geçerde zorlanırmı kimsenin işine mani olurmuyuz acaba diye yüreğimiz pır pır ediyor arabanın yanına gelene kadar..Çalıştığımız binanın ise 1500-2000 araçlık parkı var..Orada da birinin önüne falan çekeceksek numaramızı blok numaramızı dükkan numaramızı yazar öyle çıkarız..

Bu tür insanlar topluma ayak uyduramamış beraber yaşamayı becerememiş kişiler bana göre..Yani bu adam yarın yine aynı şeyi yapacak olsa 1 sn bile düşünmeden yine senin arabanın arkasına çekip basar gider..Sen ara da dur..Çünkü onun dünyası seninkinden çok çok farklı..

benim o yerle bağlantım hem arkadaşımın hem de babaannemin evi orda ve arkadaşımı ziyarete gittim sık sık da gidiyorum oraya o adamın bağlantısı da zannedersem notere gelmiş ve noterde işini hallettikten sonra yukarıya doğru çıkmış çünkü arkadaşı arayıp çağırdı adam 10 dakika sonra hoşdere yokuşundan aşağı doğru geldi arabayı bırakıp gitmiş arkasına çektiğim arabın acil işi olur mu olmaz mı die düşünmeden

evet hocam haklısın bizde öle birşey olsa telefonumuzu yazıp bırakıyoruz ve ona rağmen 5 dk da bir gidip gelip bakıyoruz birisi çıkacak mı engel oluyor muyuz diye.adam gelmiş bi de beni azarlıyor bağırarak tamam uzatma diye sanki ben onun çıkışına mani olmuşum bekletmişim gibi tampona vurup çıkmadığıma yanıyorum şimdi ben uğraşmazdım o uğraşırdı aklı başına gelirdi belki...

bir kaç yıl önce sizinkiyle aynı kasa aynı renk astram vardı. Aynı durum kendi evimin otoparkında başıma gelmişti, çıkamadım sol tarafta kaldırımın arkası boşluk arabanın sol tekeri askıda kaldı, boşa dönüyordu. Kaldırım taşını elimle kırıp arabayı kurtardım, yine de çıkamadım istemeden arkadaki doğan'ın tamponunu kırdım ama ne kırmak, boydan boya... İyi olmuş aslında.

bu yoğun trafikte bu durumlarla karşılaşıyoruz çünkü insanların park edecekleri yerler sınırlı.
Siz o kişinin malına zarar vermemekle en iyisini yapmışsınız insanlık sizde hayvanlık onda kalsın sonuçta milli servetten bahsediyoruz.
Ama bir tel ya da gittiğin yerin adresi bırakılabilirdi.
Geçmiş olsun.

Yurtdısında böyle bir olay olsa adamın cıkmasını engellemeyi bırak adam evinin önünde yabancı arac görse polisi arayıp cektiriyor sizde böyle birşey yapabilirsiniz ama iyi niyetinize denk gelmiş ülkemizde magandadan bol ne var onunla geçmiş olsun

Kültür eksikliği, beraber yaşamayı ögrenmek için çok çalışmamız lazım çoookkk,
eğitim şart desen nereye kadar..., düşüncesizlik desen en alası, saygısızlık desen ona şüphe yok benim ne günahım var desen sonuna kadar haklısın
+:good: :alkis:

Geri