Niye Kayboluyorlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
düşünmeeeeeek.. derinlemesine düşünmek abdullah arkadaşım.. düşünürseniz bulursunuz doğruları.. tek gerçek vardır o da doğru düşüncedir.. emin olunuz asla ve hiçbirzaman kaybolmuyacaktır..

konu iyice farklı yönlere sapmaya başladı...

burada kişilerin hiçbir önemi yok...

bekir coşkun veya engin ardıçın ne yazdığının da...

konu, ülkede bu kadar çok sorun varken, hergün şehit verirken ve hemen kapımızda bir savaş varken, bizim yöneticilerimizin lüks ve sefa içinde tatil yapıyor olmaları...

komşumuzda savaş çıkmış, millet tatilde...

ülke yönetmek, ormanlar yandı kene kalmamıştır he he diye saçmalayanlara, halkı hor görüp iteleyip kakalayanlara, halkın parasıyla sefa sürüp ceplerini dolduranlara bırakılamayacak kadar ciddi bir iş maalesef...ama maalesef biz bıraktık, bırakıyoruz...

:) konu neden engin ardıç ın önceki yazdıklarına kişiliğine gitti onuda ben anlayamadım zaten:) neyse konuyu uzatmıyorum. Sİyasi tartışmalarıda zaten oldum olası sevmem.. olay dallanır budaklanır sapar gider. Ben konuyla alakalı olduğu için bugun okuduğum bi yazıyı kopyaladım buraya. Yazının içeriği yerine yazarın kendisi irdelendi.. neyse gönüller hoş olsun ziyanı yok..
Selametle..

Bu kadar olur ancak :D Siyasi tartışmaları sevmem diyor arkadaşımız ama olayı siyasi tartışmaya getiren ta kendisi. Biz burda siyasetten bahsetmedik. Olayları eleştirdik sen tuttun parti taraftarlığı yaptın, hatta gazete taraftarlığıda yaptın. Birde tutmuş siyasi tartışmaları sevmem diyorsun. Öyleyse seni zorlayan mı var keşanlı arkadaşım ? :D

konu, ülkede bu kadar çok sorun varken, hergün şehit verirken ve hemen kapımızda bir savaş varken, bizim yöneticilerimizin lüks ve sefa içinde tatil yapıyor olmaları...

ülke yönetmek, ormanlar yandı kene kalmamıştır he he diye saçmalayanlara, halkı hor görüp iteleyip kakalayanlara, halkın parasıyla sefa sürüp ceplerini dolduranlara bırakılamayacak kadar ciddi bir iş maalesef...ama maalesef biz bıraktık, bırakıyoruz...

kitabın ortasından konuşmak derler ya!.. Aynen katılıyorum!.. ;)

Bence konuyu anlayamayacak kapasitede olduğundan değilde arkadaş biraz içgüdüleriyle yaklaşıyor olaya. Yani üzerindekileri silkinip bir kenara bırakamıyor. Tamam tamamen bırak demiyoruz ama en azından arada bir kafanı kaldırıp ne oluyor ne bitiyor bakabilmeli insan. Acaba benim desteklediğim bu insanlarında hataları varmı, sözlerini tutuyorlarmı gerçekten diyebilmeli.. Yoksa istediğin kadar tartış bir yere varamazsın...

Sakin sakin devam ediyoruz dimi:]]]

Kardeşim daha yaşın küçük, sen bu konularda hiç yorum yapma, akıllı akıllı otomobil konularına takıl. Yoksa yönetimin endişesini haklı çıkaracak yönde yol katetmiş olacağız ki bunu hiç istemiyorum. Senden ricam bu konuya yorum yazmaman yönünde...

mesajınızı moderatöre şikayette bulundum... buraya bişe yazmak istemiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri