Nissan Almera

invisibleagle' Alıntı:
Dostum yaa senin yorumlarına bayılıyorum.Çok gerçekçi ve düzeyli oluyolar.tebrik ediyorum seni :tesk:

en pahalı servislerden biri nissan uzak dursun benden

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar elinize beyninize sağlık, Nissanın ikinci eli değer kaybediyor demişsiniz, peki güvenlik bakımından nasıl özellikle SSAHİN arkadaşıma soruyorum kullandım diyorsun (buarada çok geçmiş olsun umarım sizlerde bi problem yoktur),
yani alınsa alınırmı, aklım da corsa var, eşimde corsaa istiyor ama Astra segmentinde bi aracın bu donanımla bu fiyata sunulması gerçekten çekiyor insanı, Nissan kalitesini Navarro modelinden ve Jip tarzı arabalırından biliyorum ama alt segmentteki kalitesi nasıldır pek kestiremiyorum, bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim, Hani corsa iyi bi araba lafım yok ama aynı paraya aynı kalite sıtandartında araç varken nebileyim işte....
Araştırdım aracın kayışı yok onun yerine zincir varmış. Yinede iyi araştırmak ve sizlere kulak vermek gerekli diye düşünüyorum.

Opelciler bu işi iyi bildiği için burdayım.......

Arkadaşım, Opel'de Twinport motorlara geçildiği 2004 yılından beri triger kayışı yerine zincir kullanılıyor, çok yeni bir teknoloji değil yani.Nissan için de Amerika'da en çok tercih edilen Japon markası olduğunu söyleyebilirim...

hocam eger uzun süre ben bu arabaya binecegim 5-6 yıl satmam dersen al ama yok 1-2 sene sonra satıcam dersen hiç girme bu işe arabayı bende test etmiştim 2005 yazında bende anneme düşünmüştüm o arabayı gercekten özellikler olsun rahatlık olsun konfor olsun güzel araba lastik sesi bütün japonlarda zaten fazladır anormal bir durum degildir bu aklında bulunsun ama bence al yakıtı gercekten azdır corsadan ziyade tam bir aile arabasıdır bence...

augmentin' Alıntı:
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar elinize beyninize sağlık, Nissanın ikinci eli değer kaybediyor demişsiniz, peki güvenlik bakımından nasıl özellikle SSAHİN arkadaşıma soruyorum kullandım diyorsun (buarada çok geçmiş olsun umarım sizlerde bi problem yoktur),
yani alınsa alınırmı, aklım da corsa var, eşimde corsaa istiyor ama Astra segmentinde bi aracın bu donanımla bu fiyata sunulması gerçekten çekiyor insanı, Nissan kalitesini Navarro modelinden ve Jip tarzı arabalırından biliyorum ama alt segmentteki kalitesi nasıldır pek kestiremiyorum, bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim, Hani corsa iyi bi araba lafım yok ama aynı paraya aynı kalite sıtandartında araç varken nebileyim işte....
Araştırdım aracın kayışı yok onun yerine zincir varmış. Yinede iyi araştırmak ve sizlere kulak vermek gerekli diye düşünüyorum.

Opelciler bu işi iyi bildiği için burdayım.......

Nissan'ın güvenliği konusunda hiç bir endişen olmasın.Kullandığım 18 ay boyunca güvenlik eksiğini hiç hissetmedim.Kazadan sonra bizde corsa d düşündük ama eşim beğenmediği için almadık.Yeniden Almera alacaktık ama bu yıl sonu kasa değiştireceği için yıl sonunu bekliyoruz.Şu an kullandığım araç corsa c dizel oldukça ekonomik.Ama corsamı Almera'mı dersen ben benzine vereceğim o paraya razıyım.
Eğer 5 yıldan fazla kullanmayı düşünürsen 0 km al derim.Ama 2. elde çok cazip fiyatlar var.Seçim senin.
Ayrıca EKTOPEL'e katılmıyorum.18 ay içinde 40.000 km yaptım ve bakım harici hiç servise girmedim.Yedek parça belki pahalı ama zaten ihtiyacın olmuyor ve araba zaten 3 yıl garantili.Yalnız üzerindeki lastikler (Dunlop SP )gerçekten çok pahalı ve alternatifi ölçüsünden dolayı yok.Ben kazadan bir hafta önce tel kestiği için iki lastiğe 600 YTL vermiştim.

skyeye' Alıntı:
Corsa'nın Nissan'daki segment rakibi Micra.Almera ile Astra aynı segmentte.Dolayısı ile donanım ve hacim olarak Almera daha iyidir.Motor olarak Opel'den daha sorunsuz olacağını söyleyebilirim, Japon arabalarının genel karakteristiği budur.Ancak kaporta ve şasi olarak Corsa ile karşılaştırıldığında sonuç ne olur, bilemem...

:good: :good:

skyeye' Alıntı:
Arkadaşım, Opel'de Twinport motorlara geçildiği 2004 yılından beri triger kayışı yerine zincir kullanılıyor, çok yeni bir teknoloji değil yani.Nissan için de Amerika'da en çok tercih edilen Japon markası olduğunu söyleyebilirim...
:good:

skyeye' Alıntı:
:good:

SSAHİN kardeşim teşekür ederim bilgin için aracı gidip serviste görmem gerek nette pek resim koymamışlar, içini dışını iyice kontrol etmem lağzım, anladığım kadarıyla çok benzin yakıyor, bu yıl sonu kasa değiştirecek demişsin buyıldan kastın 2007 sonumu eğer öyleise bende bekliyebilirim tabi yakın temastan sonra, şimdi CORSA 2007 içiyle dışıyla güzelbi görünüme ve çekiciliğe sahip ALMERA nın iç dizaynı nasıl bilemiyorum, konforda çok önemli arabada güvenli olmakta, yarın cumartesi gidip bakacam herşeyin hayırlısı olur inşallah hakkımızda

Geri