Nissan Almera

augmentin' Alıntı:
SSAHİN kardeşim teşekür ederim bilgin için aracı gidip serviste görmem gerek nette pek resim koymamışlar, içini dışını iyice kontrol etmem lağzım, anladığım kadarıyla çok benzin yakıyor, bu yıl sonu kasa değiştirecek demişsin buyıldan kastın 2007 sonumu eğer öyleise bende bekliyebilirim tabi yakın temastan sonra, şimdi CORSA 2007 içiyle dışıyla güzelbi görünüme ve çekiciliğe sahip ALMERA nın iç dizaynı nasıl bilemiyorum, konforda çok önemli arabada güvenli olmakta, yarın cumartesi gidip bakacam herşeyin hayırlısı olur inşallah hakkımızda

bencede aracı mutlaka gör.sonuçta tonla para veriyoruz.aracın direkdiyonuna ilk oturduğunda hissettiklerin çok önemlidir.bir arkadaşın tavsiyesiyle 207'ye bakmıştım.oturmamla kalkmam bir olmuştu.alacağın araba içine sinmeli çünkü.almerayla ilgili kafana takılan bir şey olursa cevaplamaya her zaman hazırım

yeni almeranın resimleri var ama gönderemiyorum yani beceremedim bi türlü öğretirseniz yapıştırırım buraya görüşleerinizi almış oluruz
bide burda var ama arkadaşlar pek güzel şeyler dememişler hakkında
http://forum.donanimhaber.com/m_11140092/mpage_1/key.//tm.htm#11152143

burdanda bakabilirsiniz alt taraflarda daha güzel resimleri var arkadaşlar bu aletin full donanımı 28500ytl imiş

ocak 2005 de full donanım olan tekna modelini 27500 e almıştım.2 yıl geçti hala nerdeyse fiyatı aynı

skyeye' Alıntı:
Arkadaşım, Opel'de Twinport motorlara geçildiği 2004 yılından beri triger kayışı yerine zincir kullanılıyor, çok yeni bir teknoloji değil yani.Nissan için de Amerika'da en çok tercih edilen Japon markası olduğunu söyleyebilirim...
Nissan Amerika da en çok tercih edilen 2. Japon markası ve Amerika da Almera gibi bir araç tahminimce yoktur Navara onlar için standart bir araçtır zaten ABD de 2.5lt altında araba çok az...

ssahin' Alıntı:
Nissan'ın güvenliği konusunda hiç bir endişen olmasın.Kullandığım 18 ay boyunca güvenlik eksiğini hiç hissetmedim.Kazadan sonra bizde corsa d düşündük ama eşim beğenmediği için almadık.Yeniden Almera alacaktık ama bu yıl sonu kasa değiştireceği için yıl sonunu bekliyoruz.Şu an kullandığım araç corsa c dizel oldukça ekonomik.Ama corsamı Almera'mı dersen ben benzine vereceğim o paraya razıyım.
Eğer 5 yıldan fazla kullanmayı düşünürsen 0 km al derim.Ama 2. elde çok cazip fiyatlar var.Seçim senin.
Ayrıca EKTOPEL'e katılmıyorum.18 ay içinde 40.000 km yaptım ve bakım harici hiç servise girmedim.Yedek parça belki pahalı ama zaten ihtiyacın olmuyor ve araba zaten 3 yıl garantili.Yalnız üzerindeki lastikler (Dunlop SP )gerçekten çok pahalı ve alternatifi ölçüsünden dolayı yok.Ben kazadan bir hafta önce tel kestiği için iki lastiğe 600 YTL vermiştim.
Bir aile dostumuzun 2002 Primerası var motor haricinde o kadar çok parça değiştiki ben bile sayamadım gerçekten... Ben Almera alacağıma aynı sınıfta Astra Classic alırım biraz daha eski teknoloji ama en azından daha mekanik..

EKTOPEL' Alıntı:
Nissan Amerika da en çok tercih edilen 2. Japon markası ve Amerika da Almera gibi bir araç tahminimce yoktur Navara onlar için standart bir araçtır zaten ABD de 2.5lt altında araba çok az...

Haklısın yanılmışım, 98'de Pazarlama dersinde Hoca söylemişti, o zamandan beri baya bişey değişmiş liste :).

sales_rank_automakers.jpg

2004 -2005 istatistiklerine göre 1 Toyota, 2 Honda, 3 Nissan görünüyor...

Geri