Nisan Ayı'nın Otomobili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nisan Ayı'nın Otomobili

• Kullanılan toplam oy
    238
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi anketde vectra olsun gsi de olsun bir takım emekler var fakat insignia ve 1 kac aracta hiç bir emek yok (yanlıs anlasılmasın emekten kastım modifiye ses sistemi vs.) direk sanki fabrikadan alınmıs ankete girmiş gibi :D bunu göz önune alarak oyumu vectra dan yana kullanıyorum.Ankete katılan tum araclara basarılar dilerim. İnsignia sahibi abimizin dediği gibi belli bi kategori oluşturulur ise çok daha güzel olur sanki.

opc:D

Hangini seçcez şimdi :) hepsi birbirinden güzel

Bende karar veremedim hepside çok şık ve temiz

Vectra diyorum herkeze başarılar.:)

Yavaş yavaş sayfa açıldıkça
Corsa OPC varr :yahoo: bayılıyorum... derkennn...
ASTRA GSİ off offf harikaaa :rock dedim... :D
Corsa C CDTI (Pioneer Champions Series 30 cm 1200w Bas
Boschmann Amfi) :eek: Abi senin aracı buluşmada kesinlikle görmek istiyorum :D bu araca oyumu kullanabilirim diyordum kiii
Insignia Turbo :cool:
:o insignia aklımı çeldi :)

Vectra sport 2.5i v6 170hp :eek: her zaman yolllarda görmediğim bir araç izmirde 1tane gördüm bugüne kadar :D tamam vectraya oyum

Corsa C Merthanın aracı tüm kararlarımı değiştirdi :D
Hepsi güzel oy vermekte kararsız kaldım ama gönlümden Vectra sport 2.5i v6 oy vermek geçti bu diğer araçların oy haketmediği anlamına gelmiyor tabiki :) çok zor seçim yapmak..

Seçim Yapmak Çok Zor... Araçların Hepsi Birbirinden Güzel Yarışmaya Katılan Herkese Başarılar Dilerim. Oyumu Vectra ya Verdim

Öncelikle herkese başarılar diliyorum.

Yarışmada birbirine yakın olan araçların yarışmasını gerektiği görüşüne bende katılıyorum.

Kendi aracım yarışmada olmasaydı oyumu sanırım Astra Gsi veya adnanın arabas Astra H dan yana kullanırdım.

Katılan herkese başarılar :) oy veren arkadaşlara da teşekkür ederim :) çok iddalı değilim şahsen,çok çok güzel araçlar var gerçekten bu ay :) :) kendi aracım olmasa oyum Vectra 2.5 e giderdi,ama insignia turbo da var .. yoksa corsa mı? ? :D gerçekten zor karar :)

Haydi , iktidar oldugumda tüm Corsalar opc olacak! Sen Opelim.net'sin,büyük düşün! :D:D

Son düzenleme:
herkeze bol sans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri