Nihayet aracımı aldım..sorularım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
triger 150-160 tl civarınada + işçilik

2007 yılında degişmiş serviste kayıtlı. Ben yinede degiştireyim her ihtimale karşı triger degişince devirdaim pompasıda degişiyomuş galiba.Fiyat olarak ne kadara cıkar acaba.

eğer kayıtlar doğruysa km ve sene olarak daha süresi var. bence boşuna masraf etmeyin onun yerine varsa diğer bakımlarını yaptırın.

Zaten arkadaşlar araçta ne degişen nede boya hiç bişey yok sadece komik çizikler yüzünden tamponları boyatmış.Sahibi aşırı titiz bi insan ben bile okadar içi dışı temiz bi arç beklemiyodum zaten aracın torpidosu opel odak servis faturası dolu.En ufak tıkırtıda servise baktıran bi kişi.Kayıtlarda tahminime bi yanılgı olacagını zannetmem.Servisinde biraz maddi düşündükleri ortada oldugu için bana bunları cıkarttılar gibime geliyo.Kafama takılan bi sorun daha vardı yag kacırıyo yazıyodu ona baktırayım ozaman.Birde arkadaşlar orjinal parçayı dışardan temin edip serviste yine takıyorlar,sadece işcilik ödüyoruz parcayı servis baya yüksek fiyata satıyo onun için dışarda cok iyi rekabet var.Dışardan alıp yine serviste taktırılabilir diye düşünüyorum.

ikinci el alınan opelin en önemli noktası triggerini otomatikse şanzıman yağını değiştirmektir. boşa km veya yıl hesabı yapmayın gidin hemen değiştiin

Hayırlı olsun. Değiştirmekte fayda var. Kafanızı kurcalamaz. Rahat binersiniz.

Öncelikle hayırlı olsun kafanda soru işareti kalmaması için arkadaslara katılıyorum..

Geri