dur yawaş yawaş öğreniyorum daha..öğrendiğim bütün yemekleri sana yediricem bakalım beğenicekmisin![]()
abla denek için fare kullansak

bana acımıosan olacak çocuklarıma acı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dur yawaş yawaş öğreniyorum daha..öğrendiğim bütün yemekleri sana yediricem bakalım beğenicekmisin![]()
abla denek için fare kullansakdaha gencim evlencem arabam olcak.vs
bana acımıosan olacak çocuklarıma acı![]()
![]()
cünyııırr cihatlar olucak diiimii daha![]()
KADINLAR İÇİN:![]()
Esiniz sayesinde dosta düsmana sizi de begenen, isteyen (üstelik nikâhina alacak kadar) biri oldugunu gösterdiniz en sonunda.
Belki yillarca ugrasip didinseniz de elde edemeyeceginiz bir statüye nikâh cüzdaniyla bir anda kavusuverdiniz.
Eskiden futboldan nefret ederdiniz. Esiniz sayesinde yeni bir tutkunuz oldu.
Esleriniz olmasa en yakyn arkadaslarinizla kahve içerken kimi çekistireceksiniz?
Geçiminizi temin etmek için çalismaniza gerek yok. Bunu sizin yerinize esiniz yapiyor nasil olsa.
ERKEKLER İÇİN:![]()
Aksam yorgun argin eve geldiginizde, annenizinki kadar lezzetli olmasa da sizin için hazirlanmis yiyecek bir seyler bulabilirsiniz.
Çamasiriniz yikanir, ütüleriniz yapilir, eviniz temizlenir... ''Gak'' deyince temiz don, ''Guk'' deyince temiz çorap verilir elinize; daha ne olsun?
"Pembe dizi''leri duyardiniz da ne oldugunu bilmezdiniz. Esiniz sayesinde ögrendiniz, hatta hosunuza bile gitmeye basladi.
Dükkân dükkân dolasyp kendinize gömlek, kravat seçmekten nefret ederdiniz. Simdi sizin yerinize bunu esiniz yapiyor. Gerçi en son aldigi sari üzerine yesil çizgili gömlek sizi hiç açmadi, ama neyse.
Arasira yapilan küçük kaçamaklar, ufak tefek yalanlar hayatin tadi tuzudur. Bu tadi esinize borçlusunuz; esiniz olmasaydi ne kaçamaklar olacakti hayatinizda ne de yalanlar.
HEM ERKEKLER HEM KADINLAR İÇİN:
süper abi emeğine sağlık gerçekten doğru yaw![]()
Hakan abim güzel ama sonuçta yalnızlık için bir laf vardır ''Yalnızlık Allah'a mahsusstur'' diye. ben bu lafı çok severim yalnız ama huzurlu olmak diye bişey yok bence sana yol arkadaşı yaşlandığında yanında olacak doğru kişiyi bulursan doğru yoldasın demektir...
Canım tabiki de öyle hayatta herşeyle tekbaşına başaçıkamıyorsun hani hayat arkadaşı derlerya gerçekten bir hayat arkadaşı bulup hayatına arkadaş olsun herşeyi paylaşılsın istiyorsun zamanla
Arladaşın yazdıkları çok hoş ve güzel şeyler bende olaya birazcıkta espiriyle yaklaşayım dedim yoksa sitede de etrafımızda da çok güzel evliliği olan pek çok insan var Allah muhabbetlerini ağızlarının tadını bozmasın. Mutluluklarını daim kılsın.