Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
muayenede egzoz emisyonunu etkilemeyeceği için bir şey farketmez adamlar şahine soba borusu takıyo geçiyor. Orjinalini bence kestirmeyin yan sanayi bir şey bulup onu kestirin yanlış bir hata yapılırsa geri dönüşü maliyetli olabilir.
Ben aracıma taktırdım harhangi bir sıkıntı yok.muaenede de sorun çıkartmaz egzoz ucu.ben difizörü kestirtmedim. orjinal turbo lu araçların difizöründen taktırtdım serviste.
İyi bir usta bulursanız orijinal difüzöre gerek kalmaz. Orijinal difüzör istediğiniz biçimde kesildikten sonra kesilen kısma çeneli fitil olarak adlandırılan fitil uygulanırsa harika bir görüntü ortaya çıkacaktır:
Ben bu uygulamayı yaptırmıştım, egzos ucunu takmadan önce difüzörün kesilmiş ve fitil takılmış halini ekliyorum (fitili kendim uygulamıştım)
Egzoz ucuyla beraber bir fotoğraf paylaşırmısınız sn. Rec , ben de uzun zamandır bu uygulama peşindeyim ama malesef istediğim orjinal ucu bir türlü bulamadım