need for speed carbon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oyunu açabilen Ati Radeonlardan senin kullandığın seri bunlar, ama X1400 yok mu ne?? :eek:

ATI Radeon X300
ATI Radeon X550
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800
ATI Radeon X850
ATI Radeon X1300
ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900

bu kadar seçici mi bu oyun?kassa veya görüntüde sorun olsa anlayacağım ama yakında patch'i çıkar herhalde..keşke pes 6'yı alsaydım ps2 versiyonunu:(:(

oyunda bi hata sanırım bendede çıkıp duruyo. büyük ihtimal bütün versiyonlarda bu sorun var gerçi bendeki 1.2 v ama tahmin sadece ;)

kullanma kılavuzunda "Dizüstü sistemlerdeki ekran kartı çipleri bu oyunla çalışabilir ama ea tarafından desteklenmemektedir"diyor.patch çıkıncaya kadar bekleyeceğiz galiba kutunun arka tarafında min.ekran kartı gereksinimi ati 8500 diyor benimki x 1400:(:(

walla bu oyun upgrade için değer 3. carrier bitmek üzere ;)

Neutral' Alıntı:
walla bu oyun upgrade için değer 3. carrier bitmek üzere ;)

Bahadır, soundtracklerini indirdim bunun.. oyunda ilk yarıştaki parça varya hani benim sevdiğim, o yok bi ilgilensen, hatta direk bulup bana link versen ne makbule geçer varya.. :) :cool:

bugün epey uğraşarak yeni driver bulup yükledim.oyun mükemmel grafiklerde takılma vs yok 1024*768'de rahatça oynuyorum ama driver'ı yükledikten sonra bilgisayar ağırlaşmaya başladı.acaba format atıp yeni driver ile kursak xp daha randımanlı çalışır mı?

bugün itibariyle oyun bitmiştir.sonunda başardım

arkadslar ben bu oyunu bıtrdım....ama mostwanted kadar zevklı diil

laptop ta çalışmadı oynayamadım. :(

Geri