Güzel taktik 
Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadan itişli araba alıpta sağda solda yanlamayan bi Mercedes sahipleri var.. BMW nin her kasasını gördüm, 2011 520d ile drift yapmaya çalışanı gördüm Karabğlar da (Muhtemelen kendi arabası değildir ama olsun) tofaşçılar zaten efsane, Geçen hatayda bi Porsche vardı yola yan yan çıkıyordu yuh dedim![]()
SLK dahil apaçililk yapan bir Mercedes sahibi hiç görmedim..
Arkadan itişli araba alıpta sağda solda yanlamayan bi Mercedes sahipleri var.. BMW nin her kasasını gördüm, 2011 520d ile drift yapmaya çalışanı gördüm Karabğlar da (Muhtemelen kendi arabası değildir ama olsun) tofaşçılar zaten efsane, Geçen hatayda bi Porsche vardı yola yan yan çıkıyordu yuh dedim![]()
SLK dahil apaçililk yapan bir Mercedes sahibi hiç görmedim..
Aynen onur bende o taktiği çok yapıyorum biraz gaza getiriyorum adam yardırıyo parçalıyo yoluda kendinide bende aheste aheste yoluma devam ediyorum![]()
Konuyla pek alakası yok ama...BMW dünya üzerinde hiç bir yerde taksi olamazmış...Bu yönde sözleşme imzalatıyorlarmış...Doğru mudur bilen gören eden var mı?
Konuyla pek alakası yok ama...BMW dünya üzerinde hiç bir yerde taksi olamazmış...Bu yönde sözleşme imzalatıyorlarmış...Doğru mudur bilen gören eden var mı?
öyle birşey yok yasaklamada yok...Konuyla pek alakası yok ama...BMW dünya üzerinde hiç bir yerde taksi olamazmış...Bu yönde sözleşme imzalatıyorlarmış...Doğru mudur bilen gören eden var mı?