Nedir Bu Tofaşcılar Çektiğimiz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel taktik :D

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

Arkadan itişli araba alıpta sağda solda yanlamayan bi Mercedes sahipleri var.. BMW nin her kasasını gördüm, 2011 520d ile drift yapmaya çalışanı gördüm Karabğlar da (Muhtemelen kendi arabası değildir ama olsun) tofaşçılar zaten efsane, Geçen hatayda bi Porsche vardı yola yan yan çıkıyordu yuh dedim :D

SLK dahil apaçililk yapan bir Mercedes sahibi hiç görmedim..

Genelde şöyle derler.

BMW: Zengin p... arabası
Mercedes: Ağır abi arabası

:D

Aynen onur bende o taktiği çok yapıyorum biraz gaza getiriyorum adam yardırıyo parçalıyo yoluda kendinide bende aheste aheste yoluma devam ediyorum :D

Arkadan itişli araba alıpta sağda solda yanlamayan bi Mercedes sahipleri var.. BMW nin her kasasını gördüm, 2011 520d ile drift yapmaya çalışanı gördüm Karabğlar da (Muhtemelen kendi arabası değildir ama olsun) tofaşçılar zaten efsane, Geçen hatayda bi Porsche vardı yola yan yan çıkıyordu yuh dedim :D

SLK dahil apaçililk yapan bir Mercedes sahibi hiç görmedim..

mercedes görse arabanın parasını verip gelir alır o adamdan:)yanlız bunlarda(2012 mercedes c serisi) bazen istemsiz gelebiliyor ilk başlarda çok korkardım ha patlıcam ha patlıyoruz diye sonra baktım ki araç ben direksiyonda olmasamda toparlıyor alıştım ama nedeni de çok lastik eritiyorlar

Aynen onur bende o taktiği çok yapıyorum biraz gaza getiriyorum adam yardırıyo parçalıyo yoluda kendinide bende aheste aheste yoluma devam ediyorum :D

bu taktiği radar içinde kullanabilirsiniz o mallar radara giriyorlar baktınız ki adamda olağan dışı bişeyler yapıyor aniden yavaşlamak ve normal insanlar gibi sürüyor anlayın ki radar var:)birde merak ettiğim lastikçi akrabaları olup olmadığı

Konuyla pek alakası yok ama...BMW dünya üzerinde hiç bir yerde taksi olamazmış...Bu yönde sözleşme imzalatıyorlarmış...Doğru mudur bilen gören eden var mı?

Konuyla pek alakası yok ama...BMW dünya üzerinde hiç bir yerde taksi olamazmış...Bu yönde sözleşme imzalatıyorlarmış...Doğru mudur bilen gören eden var mı?

Ferrai bugatti gibi firmalarda çeşitli sözleşmeler var.Örneğin bugatti aldın, yeni modeli çıkınca yeni modele talip oldun, adam senin trafik cezalarına kadar inceleyip ona göre sana satış yapıyor.Ferrarileri sanayi sitesinde herhangi bir ustaya götüremezsin.Yetkili servise götüreceksin.Araçta yetkili servis harici yapılmış chip uygulaması bile yasak.Yetkili servis dışında sinyal lambası bile değiştirmek yasak demişti bir müşterim.Ama bmw de böyle birşey yok.En azından bana kimse böyle bir sözleşme imzalatmadı :)

Antep'te bir tane yeni kasa 3.20 D ve bir tane de 5.20 taksi var. :) 5.20 F10 değil bir alt kasası.

bmw-taxi-300.jpg

picture-of-taxi-bmw-luxury.JPG

5518583818_d884942b27.jpg

cool-taxi-car-5.jpg

Valla bunlar şehir efsanesi, parayı verip arabayı alan her istediğini yapar. Ferraride olsa Bugattide olsa farketmez.. İstediği yerini istediği ustaya söktürür.. Alım sırasında Posrche 959 gibi bazı efsaneler her müşteriye satılmadığı doğrudur ama, aldıktan sonra istediğini yapar alan :D

öyle birşey yok yasaklamada yok...
Avrupa taxi deyince mercedes bilir..çünkü hem taxi sayesinde kalitesini ısbatladı hemde ucuza verdi aynı zamanda mercedes sağlam araç olduğu için..
audi bmw ise ne bu şehir taxiciliğine dayanıklı araç aynı zamanda bakımları ağır olduğu için taxi olarak kullanılmadı tercihde edilmedi...
taxi demek çok km şehir içi bakım masrafı sağlamlıktır...sen bakımı tamiri masrafı çok olan arabayı taxi yaparmısın? ilkemizde bunu zamanında fiat şimdileri hundai masrafı az olduğu için tercih ediliyor...orda araba alırken taxi amacli size aracının reklamını yaptiğiniz için size bir %30 varan bir indirim verirler ve servic bakımlarında kolaylık bu işinize geliyorsa taxi olarak alırsınız bmw bunlara yanaşacak kaliteye ulaşmadı audi de dahil...onun için avrupada bunları taxi olarak bulmak zordur...yedek parça bekletmesi fiyatı bakımı pahalı olan firmayı kimse taxi almaz anlayacağın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri