Nedir Bu Tofaşcılar Çektiğimiz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eminim Tofaş serisi araç kullanlar arasında efendi aile babası sürücüler muhakkak vardır onları tenzih ederim.Ama genelde rastladıklarımız karşılaşmak istemeyeceğimiz tipler oluyor.Işıklarda bekliyorum 17-18 yaşlarında bir delikanlı arkada oturan kafalarını sallayarak müziğe ritim tutan 4 kafadar.ışığın yeşile dönmesiyle gaza abanıyor genç sanki altında ferrari var 2 km sonra duyduğu ise yanından kurşun gibi geçen bir c20ne nin motor homurtusu oluyor sonuç delikanlı için tam bir hüsran o nedenle geçemeyeceğin arabayla yarışma nitekim başkasının tokadını yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanır derler.

Veletin teki benim 5.20 ye kafa tuttu ağzım açık kaldı :D Bu yeni yetmeler ya internete girip hangi arabanın neler yapabileceğini araştırmıyorlar ya da kafaları iyi :)

bayramda isiklarda beklerken karsidan gelen kus serisi bi arac yanlamaya calisti toparlayamayinca orta refuje girdi adam aractan indi gayet sakin bi sekilde agzina zararli bi aliskanlik alip araci seyretti.... bizde gulsek mi sasirsak mi bilemedik.... ayni sey benim basima gelse basimi iki elim arasina alir comelirim oldugum yere :)

Çoğu Burak Yılmaz gibi tıraş oluyor :D

Tofaşçılar bi dert, Bmw ciler 2 :D

Banada son 1 aydır e36 lar çok sarıyor.. Daha bu akşam iş çıkışı Karabağlarda denk geldi ışıklarda. Kendi halimde bayram günü çalışmanın vermiş olduğu çöküntü ile en sağdan 50-60 gidiyorum. Işıklarda durdum.

yanıma bi E36 3.20 geldi, içinde 5 kişi :) Müzik son ses habire ara gaz verip bana bakıyorlar.. Dayanmadım aracı benzine aldım.. Çok acı bir tecrübe sonucu Calibra ile tanıştılar.. ileride trafik yoğunlaşınca , tekrar yavaşlayıp sağa geçtim.. Adamlar deli dana gibi devam etti inşallah birinin başını yakmamışlardır.

Renault Toros grubunu da bunlara ekleyim =)

Tofaşçılar bi dert, Bmw ciler 2 :D

Banada son 1 aydır e36 lar çok sarıyor.. Daha bu akşam iş çıkışı Karabağlarda denk geldi ışıklarda. Kendi halimde bayram günü çalışmanın vermiş olduğu çöküntü ile en sağdan 50-60 gidiyorum. Işıklarda durdum.

yanıma bi E36 3.20 geldi, içinde 5 kişi :) Müzik son ses habire ara gaz verip bana bakıyorlar.. Dayanmadım aracı benzine aldım.. Çok acı bir tecrübe sonucu Calibra ile tanıştılar.. ileride trafik yoğunlaşınca , tekrar yavaşlayıp sağa geçtim.. Adamlar deli dana gibi devam etti inşallah birinin başını yakmamışlardır.

Biraz para biriktiren şahinci,şahini satıp üste para koyuyor bmw e 30, e36 falan alıyor.Kısacası Şahincilerin 2. leveli bu. O kasalarıda zaten rezil kepaze ettiler.:)

Kuş serisi modifiyeciler ayrı Kuş serisi etiketçiler ayrı Etiketçiler sağdan 2.vites gider yanlama hız falan asla yapmaz gözü gibi bakar. Ama modifiyecilere Allah hidayet akıl fikir versin. Geçenlerde istanbul vatan caddesinde ışıklarda durdum yanıma girdi ama sıfır yanaştı aynalar birbirine deyicek o şekil şekil yapıcakya içinde 5 kişi hepsi apaçi tipli uyuz oldum gaz veriyo bağırtıyo falan yeşil yandı kalktık ama ben yavaş kalktım ne olur ne olmaz yanlar manlar akılları başka yerde çalışıyo bunların sonra hızlandım uyuz oldum ama adamlara kafaya taktım uğraşıcam öyle bi gidiyoki adam altındaki arabayı bugatti sanıyo bende delirtmek için az geçiyorum yavaşlıyorum yanyana geliyoruz öyle yükleniyoki pistonlar egsozdan çıkıcak geçemiyo saçını başını yoluyo bende delirtmek için geçmiyorum :D Baya bi uğraştım çocukla pes etti adam en sonunda bıraktı :D

Biraz para biriktiren şahinci,şahini satıp üste para koyuyor bmw e 30, e36 falan alıyor.Kısacası Şahincilerin 2. leveli bu. O kasalarıda zaten rezil kepaze ettiler.:)

Arkadan itişli araba alıpta sağda solda yanlamayan bi Mercedes sahipleri var.. BMW nin her kasasını gördüm, 2011 520d ile drift yapmaya çalışanı gördüm Karabğlar da (Muhtemelen kendi arabası değildir ama olsun) tofaşçılar zaten efsane, Geçen hatayda bi Porsche vardı yola yan yan çıkıyordu yuh dedim :D

SLK dahil apaçililk yapan bir Mercedes sahibi hiç görmedim..

Eğer ışıklardan sonra kurtulmak istiyorsanız hafif gaz verin aracınıza zaten o arada şahincinin beyine 20 TL'Lik gaz çoktan gitmiş olacaktır ışık yanınca uzaarr gider sizde bu şekilde rahatça yolunuza devam edersiniz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri