Nedir Bu Tofaşcılar Çektiğimiz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bayramın 3 günü akşam zonguldağa gidelim dedik ailecek. Karabük'ten zonguldağa giden yolun çoğu tek şerit gidiş geliş şeklinde. 100 km yolda 3 tane doğan şahin kullanan altındakini mercedes zanneden geri zekalılar yüzünden kaza atlattık. adamlarda ayna kullanma alışkanlığı yok. bastınmı bütün arabaları geçerim hissi var. hele bir tanesi çift şeritli yolda yol daralıyor levhasını bir gördü yandan girecekti bana. Valla artık tofaş arabası kullanan görünce 2 kat daha dikkatli olma kararı aldım. Sizde bu magandalara dikkat edin...

benim gibi yap sende gördün mü kenarı çekil...onlar gitsin devam et...geçmiş olsun bu arada...

Bayramın 2. günü kavşakta yan veren bi tanesi de bana patlıyordu nasıl kaçtığımı bilmiyorum :mad: :mad:

4 sene kadar kuş serisi kullandım, alınca ayrı, satınca ayrı sevindim. :)

Genellemeden uzak durmak lazım....Lakin tofaşçıların çoğu maalesef böyle...Bazen böyle yanlayan görünce bir tane dodge kamyonet alasım geliyor.Böyle tam ortasından acımadan geçireceksin...Genelde şu kanı mevcut oluyor bu arabayı kullananlarda....Parçası zaten ucuz çarparsam 10 liraya değiştirebilme özelliğine sahip bir arabam var diyerekten basıyorlar ama ne karşıda ki arabayı ne de trafikte ki canlarını düşünmüyorlar....Şahin filan gördün mü uzak dur...Salla gitsin...

benim gibi yap sende gördün mü kenarı çekil...onlar gitsin devam et...geçmiş olsun bu arada...

ibrahim yada benim gibi büyük araç alın olsun bitsin :) antalyada yüzlercesi var o beyin hücreleri gelişmemiş insansı varlıklardan... hiç affetmiyorum artık artık yanıma yaklaşamıyorlar..

Bir arkadaşımın bu gibillere yakıştırımasını sizlerle paylaşayım, (Hanzo) Bir gün bana bu hanzolardan uzak dur diye uyarıda bulundu. Nedenini sorunca hanzo bana çarptı arabayı bırakıp kaçtı dedi.
Benzer kişiler gerçektende çoğunlukta.:mad:

Ben normalde, yel şuradan buradan gibi ayrım yapmayı hiç sevmem ama tofaş kuş serisi araba görünce iki kat dikkatli oluyorum, ayrıca bunların çoğu kendini bilmez hadsiz serseri tayfası, bir tane daha güzel kullanan görmedim. Daha bugün kayseri den gelirken 3 tane dengesiz denk geldi gene, Allah bunun gibi insansı varlıklardan korusun. Tamam alım gücü herkesin olmayabilir ama insan gibi kullan be kardeş değil mi

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

Bu yanlama olayını okuyunca şu meşhur video geldi aklıma.Polis anons yapıyor ''dursana lan şerefsiz!'' adam da kaçıyor videoyu çekenlerde benim araba yolun kenarında çekili bana bişi yapamazlar diyor.Hatırlarsınız hepiniz :)

Aslına bakarsanız sadece tofaşçılar değil, bmw ciler seat çılar opelciler mercedescilerde var.Ama tofaşçılar ayrı bir yaratık takımı.Kendilerini dünyanın hakimi zannederler.Biraz sakin kullanan birini gördüler mi aynaya bakmadıklarındand eğil sırf kendilerine yol açmak için yolda gidenlerin üstüne yıkarlar.Bir tanesine land le dayamıştım içinden inen zilli takımı korkudan yerleri öpüyordu.Land a ne oldu tamponun booyasının cilası çizildi onun arka sağ kapı ve arka sağ çamurluk pert.Tabi sonrasıda var da konu dışı.Asıl suç bizim yasalarımızda.Şimdi AB ye gireceğiz değil mi?Bir konuda avrupada bir uygulamadan bahsetmiştim.Adam orjinalin dışında jant taktı diye ruhsata işletmek zorunda.Orjjinal dışında taktığı jant sürüş güvenliğini tehlikeye düşürecek durumda olmamak zorunda v.s. Ama birde bizim birinci sınıf araçlarımızla geçemediğiiz muayenelerden geçen bu hertarafıyla oynanmış doğanlara bakalım.Hiç biri sorun yaşamadan geçiyor muayeneden.Adam zaten arabanın parasını zor vermiş, sağdan soldan para biriktirip şunu almış bunu almış bir bakıyosun arabanın dışında bir sürü şey var arabanın rot başları neredeyse yerinden çıkacak.Fren balataları yan sanayi.Şusu öyle busu böyle ama bizim sıfır arabalarımıza güvenmediğimiz kadar adamlarda öz güven var.Yollar sanki onların.Bir de tofaşk diyorlar.2 sene sonra paslanıp çürümeye başladımı o aşkın adı emektar oluyor, yine toz kondurmuyorlar :) Yine de yolların hakimi onlar.Birileri gözlerinin üstüne iki yumruk patlatana kadar tabi :)

Eminim Tofaş serisi araç kullanlar arasında efendi aile babası sürücüler muhakkak vardır onları tenzih ederim.Ama genelde rastladıklarımız karşılaşmak istemeyeceğimiz tipler oluyor.Işıklarda bekliyorum 17-18 yaşlarında bir delikanlı arkada oturan kafalarını sallayarak müziğe ritim tutan 4 kafadar.ışığın yeşile dönmesiyle gaza abanıyor genç sanki altında ferrari var 2 km sonra duyduğu ise yanından kurşun gibi geçen bir c20ne nin motor homurtusu oluyor sonuç delikanlı için tam bir hüsran o nedenle geçemeyeceğin arabayla yarışma nitekim başkasının tokadını yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanır derler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri