Nedir Bu Hakemlerden Cektiğimiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaYRaM12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
collina'yı bende çok severdim

hakemin o resmini görmemiştim ya vay hırvat çocuğu vaay... Ama kim ne yaparsa yapsın yine biz kazandık :D zaten hırvatların teknik direktörü maçtan sonra ne olursa olsun Türkler çok garip bi şekilde kazanıyorlar demiş işte ilahi adalet..

her zorluga ragmen kazandik ve yari finaldeyiz :)
bu arada hirvatistan macinin hakeminin annesi hirvatmis.

ya bırakın beyler adam istese 50 saniye önce bitiridi maçı bırakın dünkü hakem süperdi bence hele hele yan hakem kaç ofsaytı yakaladı bu kadar gaddar olmayın

farketmez. TÜRK hakem tanımaz 1 atmasınlar 2, 2 atmazsınlar 3 aman sakın 119. dkkada atmasınlar 120 füze atarız TÜRK'üz biz

34dybn6.jpg

durmak yok dahada ileri gitcez !!!

Bugünkü ilk golümüzden sonra, hakemin kameraya yansıyan suratınıda görmelisiniz..

ikinci yarının hemen tamamında yedi ceddine ağız dolusu küfrettim.. Yan hakemi de boyadım..Ama hakettiler..

Bugünkü ilk golümüzden sonra, hakemin kameraya yansıyan suratınıda görmelisiniz..

ikinci yarının hemen tamamında yedi ceddine ağız dolusu küfrettim.. Yan hakemi de boyadım..Ama hakettiler..
abi az bile yapmıssın adam resmen bagıra bagıra şike yapıyordu olmazki bu kadaR:(

yazık yaa yazık!! onca emeğe, onca çabaya, harcanan milyon dolarlara yazık!! hakeden kazanmayacaksa şampiyona neden? oynayanın arkasında olunacağına, ne olursa olsun "TÜRK"lerin karşısında olmak neden!! YAZIK!!

Geri