Nedir Bu Hakemlerden Cektiğimiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaYRaM12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hangi avrupa ülkesi Türkiye'yi seviyorki tabiki hepsi düşman zaten hakemin annesi hırvat e o hakemin baştan verilmesinde bi iş var. Neyse hem böylece bi rekora daha imza attık her maçta hem hakemi hem karşı takımı yeniyoruz.

hırvatın çocuğu

arkadaşlar yorumu size bırakıyorum hırvat futbolcunun kaçırdığı penaltı sonrası hakemin tepkisine bakın:mad:

Ekli dosyalar

• 5843612.webp
    5843612.webp
    8.1 KB · Görüntüleme: 22
arkadaşlar yorumu size bırakıyorum hırvat futbolcunun kaçırdığı penaltı sonrası hakemin tepkisine bakın:mad:

ben bunu hiç görmedim, doğru olmamalı bu, yani doğruysa artık bu kadar olamaz... doğruysa falan diyorum gözlerime inanamadım çünkü

resmen teselli ediyor gel yavrucum atamadın ben sana yardım edecem merak etme..:mad:

ben bunu hiç görmedim, doğru olmamalı bu, yani doğruysa artık bu kadar olamaz... doğruysa falan diyorum gözlerime inanamadım çünkü[/quote
keşke doğru olmasaydı ben de hürriyet gazetesinin internetinde gördüm haberi ve çıldırdım adamın ifadesine bakın nasıl üzgün:mad: keşke kaçırmasaydın neyse der gibi zaten hakemin annesi hırvatmış arkadaşlar fotoşop fila deil yani görüntü güya fairplay muhabbeti tamam karşı deilim fairplaye ama bu resmen taraf tutmak deil mi neyse ki allah bizim yanımızda

Türkün Türkten Baska Dostu Yoktur !

Hirdavatcinin Cocuklari Bunlar

ben bunu hiç görmedim, doğru olmamalı bu, yani doğruysa artık bu kadar olamaz... doğruysa falan diyorum gözlerime inanamadım çünkü[/quote
keşke doğru olmasaydı ben de hürriyet gazetesinin internetinde gördüm haberi ve çıldırdım adamın ifadesine bakın nasıl üzgün:mad: keşke kaçırmasaydın neyse der gibi zaten hakemin annesi hırvatmış arkadaşlar fotoşop fila deil yani görüntü güya fairplay muhabbeti tamam karşı deilim fairplaye ama bu resmen taraf tutmak deil mi neyse ki allah bizim yanımızda

valla gösterdiğin için teşekkürler, söylicek söz bulamadım, aslında buldumda...

collina vardı sadece.

o da yani tarafsız yönetiyodu maçları. o yüzden türkler collina'yı severler.

Geri