Arkadaslar 2004 model bal köpüğü astra H sahibiyim.etrafımdaki herkesede söylüyorum kimse opelden benzinli ve otomatik araba almasın diye ! neden mi hemen anlatıyım.Arabayı aldık ilk 1 2 sene problemimiz yok yakıt dısında.aşırı derecede fazla yakıyor.1.6 motor ortalama yakıt tuketimi 10.0 lt. tmm hadi 10 litre yakıosun bari git be kardesm.hem gitmiyo hem cok yakıyo.neyse dedik aldık binelim bari.yokuslarda kacırmaya basladı araba.garaja giriyorum cıkarken gaz yemiyo yıgılıyo,bazen gaz hiç yemiyo bi anda pat diye fırlıyo sonradan.geriye dogru hafif yokusta park ederken stop ediyo .Kronik korna problemini hala opelin usta mühendisleri bile çözebilmiş değil zaten !!!! vs vs vs derken geldik zurnanın zırt dedigi yere.2 gece önce saat 2 de arabamı park ettm,1 saat sonra bindim kontagı verdim marşa bastım ki ne gorym.vites göstergesinde "F" harfi yanıp sönüyo ve araba marş basmıyo.haydaaa dedim noluyoruz daha 1 saat önce hiçbişi yoktu şimdi noluyo fln.nese yarım saat denedim böle anahtarı cıkarttım taktım bekledim denedim vs vs en sonunda çalıştı.dunde karsıdayız yine park ettm arabayı 2 saat dolastık geri geldm tekrar calıstırmaya kalktgmda aynı sey oldu ve bu sefer yarım saat ugrastırmadı tam 1 bucuk saat boyunca denedim.artık en sonunda kaskoyu arıcaktım gelsin cekici ceksin arabamı diye ki o anda calıstı aracım.arkadaki arkadaslara rezil oldguma mı yanıyım o kdr para veriorum adam gibi araba sanıp bunu aldıgıma mı yanıyım gecen 1 bucuk saate mi yanıyım yoksa normal olarak calısması gereken araba calıstıgında deliler gibi sevindgme mi ?
bugun topkapı odak servisine bıraktım arabamı ve öğrendim ki sanzuman beyni gitmiş. P1700 ve P1607 kodlu hataları veriyomus.
servisten gelen teklifi söylüyorum hemen taze taze
beynin sıfırı 2.890 ytl
eger tamir ettirirsek 850 ytl işçilik hariç !!
ben napıyım şimdi siz söyleyin.benim hatam suçum nerde ? şanzuman beyniyle ne alakam var ?
bu konuyu actım belki alternatif fikirler üretirsinz diye.zaten bundan sonra buyuk ihtimalle satarım arabayı yaptırdıktan sonra artık opele karsı bi nefretim olustu
teşekkurler saygılar...
bugun topkapı odak servisine bıraktım arabamı ve öğrendim ki sanzuman beyni gitmiş. P1700 ve P1607 kodlu hataları veriyomus.
servisten gelen teklifi söylüyorum hemen taze taze
beynin sıfırı 2.890 ytl
eger tamir ettirirsek 850 ytl işçilik hariç !!
ben napıyım şimdi siz söyleyin.benim hatam suçum nerde ? şanzuman beyniyle ne alakam var ?
bu konuyu actım belki alternatif fikirler üretirsinz diye.zaten bundan sonra buyuk ihtimalle satarım arabayı yaptırdıktan sonra artık opele karsı bi nefretim olustu
teşekkurler saygılar...