neden istop eder bu ..... vectrasi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpasch

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar, klasik vectra sorunu olan istop problemim vardi. ustaya gittim, kelebek melebek temizledi düzeldi. fakat simdi her seferinde degil ama araba günde 2-3 kere istop ediyor..
bu aracin sorunu ne olabilir?
rölanti motoru gibi birsey varmi ? o mu degisecek?

Kızmışsın anlaşılan, dur bakalım işten anlayan Usta arkadaşlar sana bir cevap verecektir.Böyle bir parca var ama Vectra B lerde varmı yokmu, ondan mı yapar , ustalar yorum yaparlar

ustalarda kayıp ya 2 gündür yok...allah onları başımızdan eksik etmesin ben musa ustaya bişey sordum ses yok daha..işi var heralde yogun biz bekleriz allah hayırlı işler nasip etsin...

rölanti ayarlayıcı var oda olabilir arıza lambası yanıyomu

Arkadasım ben usta deilim ama bildigim kadarıyla yardımcı olmaya calısıyım..1-arac giderkenmi istop ediyor 2- istop etmeden once devir saati yukseliyormu..
tahminimce olabilicek parca Lambada okjisen sensoru yada krank mili sensoru...eger araba rolantideyken bi dusensizlik yani kendi kendine gaz verme falan warsa ozmnda rolanti ayarlayıcısındandır..

Bende de Vectra-B var,seninkine benzer bir sorunum vardı,rölantide düzensizlik oluyodu ve bunun yüzünden de araba arada bir belirli aralıklarla stop ediyordu.10 gün önce servise götürdüm,rölanti ayarlayıcı temizlendi,bir de ''rölanti ayarlaycı contası'' takıldı.Allaha şükür araba düzeldi,bir sıkıntı yaratmıyor.Bir de bunu dene derim..

rolenti ayarlayıcı problemi var araçta temizlenmesi gerekir eğerki aynı sorun olursa değieşcek.

rolantı ayarlayıcı!!

zafim2002' Alıntı:
:rock ;)

Geri