Merhaba arkadaşlar,
Astra J aracıma multimedya paketi taktırmayı düşünüyorum. Cyclone seçeneklerim arasında ama Necvox da güzel görünüyor. Ancak Necvox'un dört farklı versiyonu mevcut:
- NECVOX ANC 380 OPEL ASTRA J ANDROİD 2.3 HIGH LEVEL İşLETİM SİSTEMLİ NAVİGASYONLU MULTİMEDYA
- NECVOX DVC 3411 OPEL ASTA J WİNCE 6.0 HİGH-LOW NAVİGASYONLU MULTİMEDYA
- NECVOX AVT AVX 8800 OPEL ASTRA J NAVİGASYONLU MULTİMEDYA
- NECVOX DVA 9933 HD OPEL ASTRA J BLACK EDİTİON 7 INCH NAVİGASYONLU MULTİMEDYA
- NECVOX DVN -P 1033 OPEL ASTRA J PLATİNUM NAVİGASYONLU MULTİMEDYA
Bunlardan hangisi en uygunu? İnceleme videolarında gördüğüm kadarıyla Platinum incelenmiş ancak fiyatı oldukça fazla geldi (2200 TL civarı). Bunun yerine 1400 TL'ye Cyclone taktırırım. Ncvox AVT AVX için de yaklaşık 1400 TL deniyor, ancak AVT'de videolarda gördüğüm bazı özellikler var mı merak ediyorum,
örneğin klima arayüzü:
Ya da geri görüş kamerasındaki park sensörü uyarıları:
Ya da ses balansı arayüzü:
Astra J aracıma multimedya paketi taktırmayı düşünüyorum. Cyclone seçeneklerim arasında ama Necvox da güzel görünüyor. Ancak Necvox'un dört farklı versiyonu mevcut:
- NECVOX ANC 380 OPEL ASTRA J ANDROİD 2.3 HIGH LEVEL İşLETİM SİSTEMLİ NAVİGASYONLU MULTİMEDYA
- NECVOX DVC 3411 OPEL ASTA J WİNCE 6.0 HİGH-LOW NAVİGASYONLU MULTİMEDYA
- NECVOX AVT AVX 8800 OPEL ASTRA J NAVİGASYONLU MULTİMEDYA
- NECVOX DVA 9933 HD OPEL ASTRA J BLACK EDİTİON 7 INCH NAVİGASYONLU MULTİMEDYA
- NECVOX DVN -P 1033 OPEL ASTRA J PLATİNUM NAVİGASYONLU MULTİMEDYA
Bunlardan hangisi en uygunu? İnceleme videolarında gördüğüm kadarıyla Platinum incelenmiş ancak fiyatı oldukça fazla geldi (2200 TL civarı). Bunun yerine 1400 TL'ye Cyclone taktırırım. Ncvox AVT AVX için de yaklaşık 1400 TL deniyor, ancak AVT'de videolarda gördüğüm bazı özellikler var mı merak ediyorum,
örneğin klima arayüzü:

Ya da geri görüş kamerasındaki park sensörü uyarıları:

Ya da ses balansı arayüzü: