Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cihazdan çok, montaj yapılan yer önemli.
bu necvoxların Canbus la uyumsuz olduğu ve sürekli sorun çıkardığını ve akü kutup başı söküp takmaya mecbur kalanları okudum geçen seneye kadar ama belki cihazda yenilik yapmışlardır. Taktırmağım içinde bilmiyorum..Halen böyle sorunlar yaşayanlar var mı Necvoxla ilgili, yada bu sene yeni taktıranlar??
Herkese merhaba.Başka konu açmak istemedim.Bendeki Necvox 9906 da da aniden direksiyon kumandası çalışmamaya başladı.Bununla birlikte SRC ışığı hariç diğer tuş aydınlatmaları söndü.Ve asıl ekrandada teyp açık olsa bile kapalıymış gibi sadece saat ve tarih gözüküyor.Aracım Corsa D.Bir fikri olan var mı?
Arkadaslar merhabalar necvix taktirdim aracima herseyinden memnundum herhangi bir sorunum yoktu.ancak bugun herhangi bir sorun yokken arabayi istop ettim 3 saat sonra geldim necvox acilmadi. Hicbi isik ve calisma belirtisi yok. Sorunu nedir yasamis olan veyq bir fikri olan yazarsa sevinirim,.