ne oluyor bu arabaya

serhatb19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba astra g 2000 sport sahibiyim sabah aracı çalışltırdım 1 km falan gittim bir süre sonra tak tak tak diye bir ses lastik patladı sandım baktım sağlam aracın altına baktım hafif yağ kaçağı motor yağında sıkıntı yok tam fren ve direksiyon yağıda tam boşta ilerlerken ses falan yok ama kaçıncı vites olursa olsun tak tak tak diye bişey yere sütüyo gibi görünen bişeyde yok ne olabilir arkadaşlar şimdiden teşekkürler

Şanzuman yağı olabilir.

Merhaba astra g 2000 sport sahibiyim sabah aracı çalışltırdım 1 km falan gittim bir süre sonra tak tak tak diye bir ses lastik patladı sandım baktım sağlam aracın altına baktım hafif yağ kaçağı motor yağında sıkıntı yok tam fren ve direksiyon yağıda tam boşta ilerlerken ses falan yok ama kaçıncı vites olursa olsun tak tak tak diye bişey yere sütüyo gibi görünen bişeyde yok ne olabilir arkadaşlar şimdiden teşekkürler

varmı başka bilgisi olan arkadaş :( tamirci var hiç güvenmiyorum bakmadan dişli kırık dedi vites değiştirmede sorun olmadığı halde :S

Difransiyel sesi tarifiniz, ama dinlemek lazım. İzmirli arkadaşlar servis konusunda yardımcı olacaklardır.

Boşta iken de ses varsa ve debriyaja basınca susuyorsa eğer, şanzumana bakmak gerek.

Difransiyel sesi tarifiniz, ama dinlemek lazım. İzmirli arkadaşlar servis konusunda yardımcı olacaklardır.

Boşta iken de ses varsa ve debriyaja basınca susuyorsa eğer, şanzumana bakmak gerek.

teşekkür ederim izmirli arkadaşlardan yardım alsam iyi olacak sadece vitste ilerlediğim zaman ses sanki poşet takılmış arkamdan geliyo gibi

stadyum metro durağının altında joker oto var, ben kendilerine araçların garantisi bittiğinde gittim ve hep memnun kaldım, ama benim araçlar 2-4 yılda bir değiştiği için silecek, balata, filtre değişimleri dışında bir durum olmadıydı, hemen girişte hafif kısa bir arkadaş var adını hatırlayamadım, yardımcı olacaktır, olamasa bile gerekli yere yönlendirecektir diye düşünüyorum.

stadyum metro durağının altında joker oto var, ben kendilerine araçların garantisi bittiğinde gittim ve hep memnun kaldım, ama benim araçlar 2-4 yılda bir değiştiği için silecek, balata, filtre değişimleri dışında bir durum olmadıydı, hemen girişte hafif kısa bir arkadaş var adını hatırlayamadım, yardımcı olacaktır, olamasa bile gerekli yere yönlendirecektir diye düşünüyorum.

teşekkür ederim kemalpaşadayım umarım oraya kadar gidebilirim :S

teşekkür ederim kemalpaşadayım umarım oraya kadar gidebilirim :S

oradan daha yakın gidebileceğin yerler yetkili servis sürtaş ve 4. sanayideki ustalar, burasıda artı 5 km daha ileride sana, ayrıca kaskoların yılda 2-3 tane ücretsiz cekici temini oluyor, bilgine...

Önce sanayide 2-3 yere gösterin fiyat alın hepsi aynı şeyi söylerse en uygununu bulur içinize en sinen yerde yaptırırsınız yok hepsi farklı neden gösterir yada deneme yanılma eğiliminde olurlarsa yetkili servise gidin orada yaptırmak zorunda değilsiniz sorunu bulurlar çözümü dışarıdan çok daha pahalıya gelirse 95tl gibi bir ücreti var onu ödeyip iyi bir ustaya o zaman yaptırırsınız.

Geri