ne kadar yaktığını nasıl hesaplarım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
serkan bey ne güzel fulle diyorsunuz öyle kolay mı :)
geçen 100 liralık aldım yarıyı azıcık geçti.yuh dedim.
teşekkürler serkan bey...

rica ederim :) valla haklısınız aslında.ben uzun yolu hesaba katarak nede olsa 1 depo yakarsınız diye düşündüm.valla ben bir ay dayanamadım borç harç tüp taktırdım arabaya.dalga geçer gibi 4 lirya dayandı benzin.arabaya sürekli biniyorsanız iyi kötü demeyin taktırın bi tüp.

rica ederim :) valla haklısınız aslında.ben uzun yolu hesaba katarak nede olsa 1 depo yakarsınız diye düşündüm.valla ben bir ay dayanamadım borç harç tüp taktırdım arabaya.dalga geçer gibi 4 lirya dayandı benzin.arabaya sürekli biniyorsanız iyi kötü demeyin taktırın bi tüp.
Haklısın abicim bende aracımı ilk aldığımda benzinliydi 1 ayda ocağıma incir ağacı dikecekti 35-40 kuruş yakıyordu hemen lpg taktırdım şimdi rahat rahat biniyorum

selam arkadaşlar.ben bu işi çözdüm biraz.eren beyin dediğini de denedim haklı.aracı boşa atıyorum ort.anlık tüketim 3-4 arası.vitesi büyütüp ayağımı gaza ara sıra basıyom bazen 0 oluo bazen 2-3-bazen de 4 oluo yol bilgisayarı.40 km hızla 4 viteste gidiyorum.araştırdığım yerlerde az yakması için böyle yazıyor...

Geri