Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rica ederim valla haklısınız aslında.ben uzun yolu hesaba katarak nede olsa 1 depo yakarsınız diye düşündüm.valla ben bir ay dayanamadım borç harç tüp taktırdım arabaya.dalga geçer gibi 4 lirya dayandı benzin.arabaya sürekli biniyorsanız iyi kötü demeyin taktırın bi tüp.
rica ederim valla haklısınız aslında.ben uzun yolu hesaba katarak nede olsa 1 depo yakarsınız diye düşündüm.valla ben bir ay dayanamadım borç harç tüp taktırdım arabaya.dalga geçer gibi 4 lirya dayandı benzin.arabaya sürekli biniyorsanız iyi kötü demeyin taktırın bi tüp.
Haklısın abicim bende aracımı ilk aldığımda benzinliydi 1 ayda ocağıma incir ağacı dikecekti 35-40 kuruş yakıyordu hemen lpg taktırdım şimdi rahat rahat biniyorum
selam arkadaşlar.ben bu işi çözdüm biraz.eren beyin dediğini de denedim haklı.aracı boşa atıyorum ort.anlık tüketim 3-4 arası.vitesi büyütüp ayağımı gaza ara sıra basıyom bazen 0 oluo bazen 2-3-bazen de 4 oluo yol bilgisayarı.40 km hızla 4 viteste gidiyorum.araştırdığım yerlerde az yakması için böyle yazıyor...