Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu cihazı nereden ve kaça aldınız. ben ankaradayım almak istiyorum. birde benim aracımda orjinal usb yok. cihazın kendi usb sinden müzik dinlerken aynı anda gps kullanılabiliyormu??
saygılar
arkadaşlar bugün bende navimate taktırdım gerçekten çok güzel ve sorunsuz cihaz fakat bluetooth bağlantısı nasıl yapılıyor anlamış değilim. yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar bugün bende navimate taktırdım gerçekten çok güzel ve sorunsuz cihaz fakat bluetooth bağlantısı nasıl yapılıyor anlamış değilim. yardımcı olursanız sevinirim
önce telinizdeki bluetooth açın. sonra aracınıza geçip navimate den bluethooth menüsünü açın oradan eşleştir deyin şifre 0000 - 1234 ikisinden biriydi galiba...
önce telinizdeki bluetooth açın. sonra aracınıza geçip navimate den bluethooth menüsünü açın oradan eşleştir deyin şifre 0000 - 1234 ikisinden biriydi galiba...