navigasyondan anlayanlar lütfen yardım edebilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
igo 8 i yüklediğiniz şekilde yapacaksınız. önemli olan ekran boyutu ona göre menü bulmak gerekli. genellikle çalışmama sorunu .exe yolunun doğru yazılı olmamasından kaynaklanıyor. ekran boyutunu söylerseniz birkaç örnek gösterebilirim.

igo 8 i yüklediğiniz şekilde yapacaksınız. önemli olan ekran boyutu ona göre menü bulmak gerekli. genellikle çalışmama sorunu .exe yolunun doğru yazılı olmamasından kaynaklanıyor. ekran boyutunu söylerseniz birkaç örnek gösterebilirim.

ekran boyutu 5 inch. navking maxi k280 navigasyonun markası

at çöpe yenisini al

ekran boyutu 5 inch. navking maxi k280 navigasyonun markası

özür dilerim unuttum ben burayı. özel mesajla linkler yolladım. bir bakın onlara.

i g o 8 i çaılştırdığınız gibi çalıştıracaksınız. cihazın kendi hafızasında mobilenavigator adlı dosya olması lazım. onun adını değiştirip (sonuna 1 ilave etmek gibi) cihazın onu kullanmasını engelleyip, sıkıntı olması durumunda çalışır duruma geri getirebilmek için önce bunu yapın.

sonrasında indireceğiniz menüyü hafıza kartına atın. birkaç farklı harita programları yüklü olur menülerde ama haritaları boştur. çalışması için sizde olan map klasörünü kullanacağınız program içine kopyalayın.

bunları bir deneyin çalışmaz ise yardımcı olurum.

teşekkür ederim.
deneme fırsatım olmadı ama en kısa zamanda halledeceğim. detaylı bilgi aktarımınız için tekrar teşekkürler...

Geri