Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bunun bende otomatik kurulumunu hazır sadece primo veya igo 8 dosyasına yolunu gösterin cihaz buradaki gibi çalışır ama bu proğramı buraya nasıl koyacağım ?? kafam şişti benim cihazda olmadı arkdaşlar gps boardı yani gps dvd içindeki ana kartın deyişmesi gerekiyormuş navisiz kaldım cok proğramlar kurdup igo8 tomtom garmin sygiç aklınıza hangi proğram gelirsekurup calıştırdım kurcaladım keratayı dayanamadı ama en güzeli igo8 yazılmı radarlarda yükleniyor bilginiz olsun bu yukardaki proğramın adı WOLFNCU araştırınhttp://www.youtube.com/watch?v=5Fu_ceHQqU0 benim cihazda wolfncu proğramını kurup çalıştırdım bir yıldır kullanıyorum navide acayip fark ve havalı oluyor farlı skinlerde yükledim ama en havalısı bu skin dijital kadranlı olanı inceleyin arkadaşlar aracın cıd ekranına görüntü verilirmi bilemem bence gerekte yok ama azmin elinden kurtuluşta yok navi olayından hiç anlamazdım şimdi navigasyonun şiirini yazıyorum.neden olmasın cıd ve görüntü olabilir bence ama gereksiz gibi![]()
ful abi aracla tamamen uyumlu set bc ayarlarına ne istersen giriyorsun cylong marka fiş kesme yok giriş fişleri veya jakı aracla tamamen uyumlu