navigasyon opel dvd

ankarada var bunlar artık türkiyede garantili olrak satılıyor bu arada naviyi hala eski proğram kulanıyorum yeniyi yükleyemedik proğramları cengiz abi ve sözberk size göndereceğim benim e mail cakir0006@hotmail.com sizce sakıncası yoksa eski kullandığım proğram ve elimde bulunan igo8 proğramını haber bekliyorum

Son düzenleme:
olur cdde gönder bir bakayım programa belki program arızalıdır

arkadaşlar bu cihazdan (casca3038 model)benim aractada takılı sıkıntı nav tuşuna basınca direk navi haritasını çalıştırıyor yani nav fonksiyon ayarları yok bundan dolayı yeni navi haritası yükleyemiyorum bu cihazdan kullanan varsa veya nasıl navi igo8proğramı hazır. ama yükleyemiyorum eror veriyor syst tx dosyalarını tanımıyor proğramı yeniden ayarlıyorum ekran çözünürlüğünüde 480-234 yapıyorum ama nafile yardımcı olursanız cok sevinirim proğram elimde var cihazda çalışırsa isteyen olursa atayım üzerinde yapılacak her işlemi yaptım acaba püf bir noktasımı var yoksa cihazdamı sıkıntı var anlamadım yardımcı olursanız cok sevinirim ekran çözünürlüğü 480-234 biliyorum yeni cihazlarda800-480 olması lazım ama benim cihaz ilk modellerden tek sd kart girişi var ve burada nav haritası yüklü cihazın diğer fonksiyonları süper aracla tamamen uyumlu bu cihazda calışacak nav proğramı nedir acaba şu anda kullandığım cepmap proğramı yüklü ama cok eski acil yardım !!
NRD-AX3700%20.jpg
kardeşim navi yi nerden ve kaça aldın

polat sana satayım 1200tl:)

ok..

Son düzenleme:
sözberk igo8 incele

cihaz ankaradan cyclone firmasına gitti sabırsızlıkla bekliyorum ankarada sağolsun car dvd bayisi olan yakup bey bu firmanında bayisi yardımcı oldu.araclarına opel astra vectra ne marka olursa car dvd alacakları bu arkadaşı arayabilir bağayı sıkıntı yaşadım ama bu usta gercekten cok ilgilendi hangi yazılım olursa olsun navi calışmaz boşuna uğraşma dedi.gönderelim ithalatcı firmaya baksınlar dedi ben bakmazlar ustam dedim yanımda aradı ve cihazı göndereceğini bayileri olduğunu ve mutlaka yardımcı olunması gerektğini iletti firma da kabul etti allah razı olsun.dışardan aldığım bu cihazın windowsunda yazılım proplemi cıktı arkadaşlar tel vereceğim ama inşallah reklama girmez yalnızca bu işle uğraşan bir esnaf tel vermemin sebebi arkadaşlar mesaj atıyor dvd konusunda.taksici selim vectrası olan derseniz bu usta yardımcı olacak 2yıl garantili sitedeki arkadaşlar birleşip adet sayısını artış olursa fiyatta yardımcı olacağını tahmin ediyorum.2yıl harita güncellemesi bedava artı yeni cihazları inceledim hd özellikli ve tv kanalları cok net cekiyor ANKARA/KÜÇÜKESAT
HI-TECH MUSIC YAKUP HÖDÜK
TEL:0 312 418 75 40
FAX:0 312 418 24 94

Son düzenleme:
selim bunun ekran çözünürlüğü senin cihaza göre değil ki, senin cihaz 800/600 çözünürlükte, bu 480/234. o yüzden igo açmamış. senin yapman gereken 800/600 çözünürlükte ui_igo8 içeren data dosyası bulmak

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ankara küçük esattaki yakup usta tel:0312 418 75 40 cihazın yazılımını yeniden yükledi cihazda istedeiğin navi proğramını halleti alah razı olsun sıkıntı kalmadı bu cihazlardan almak isteyen veya sorusu olan arkadaşlar olursa ANKARADA bu işin ustası yakup usta var mutlaka yardımcı olacaktır sıkıntım iki senedir vardı sıkıntılarıma yardımcı oldu ve işimi halletti başersoft gibi dev firma yapamadı ama yakup usta bu işin gercekten ustası sattığı cihazlar lisanslı ve garantili mutlaka cihaz alacaksanız işni bilen ve navigasyon konusunda işinin ehli ustalardan alın bu konudada yakup ustayı öneririm cihaz alacaklara yardımcı olacağını ve işinin takipcisi olduğunu söyledi yurt dışından veya g.g den hepsi burdan sitelerinden aldığınız cihazlar elinizde kalmasın.yakup usta gibi bu işi gercekten yapan vergisini ödeyenler kazansın arkadaşlar dediğim gibi yakup usta ne akrabam nede arkadaşım yalnızca işini yapan benim gibi esnaf opel net üyelerine yardımcı olacak sorularınız olursa cekinmeden sorabilirsiniz :)

ne yaptı, nasıl yaptı?

Geri