• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

navi600 ücreti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eforgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eforgin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sipariş verdiğim astra bayiye daha gelmedi, yanlız navi600 olan bir araç gelmiş 1750 tl fark istiyolar, sizce 10 gün daha bekleyeyimmi yoksa navi600 lü aracımı seçeyim???

Ynt: navi600 ücreti?

Bence navi 600'lü aracı alın, orjinal iyidir, fiyatıda uygun bana kalırsa.

navi600 incelemeye çalışıyorum ama bir türlü anlayamadım,özür dileyerek neye yarayacağını anlatabilirmisiniz :)

Navigasyon ve kokpit için görsel artı sağlar. Ama aracın tüm menüleri çok şık bir şekilde hoş bir ambiyansla kullanılır, ben en çokta bu kısmından pişmanım almadığım için. (:

yanlış yönlendirmiyeyim ama benden navi600 e 2000 tl istemişlerdi..  sizinde hoşunuza gidiyorsa neden olmasın..

Hiç düşünmeden alın derim, orijinal her zaman için iyidir... 045thumbsup

erzurumdayım ve sürekli şehir içindeyim navigasyonu kullanmam heralde, dokunmatikmi oluyor ekranlar ve ekranda ne gibi bilgiler çıkıyor acaba?

Ben navi600 U 1500 tl ye almıştım sizde biraz pazarlık yaparsanız alırsınız çünkü bayiye geliş fiyatı 1400 felan bence eğer ılerde navi takınacaksa oncesinden orijinal olan tercih edilmeli bu bir nevi astra J alipta AFL eksikliğini hissetmek gibi birsey olabilir...

şu anda tek istediğim navi600 ün özelliklerini bilmek, navigasyon haricinde bu ekran neye yarıyor ve dokunmatikmi?

Geri