Nasıl Kıvırmak Lazım ?

Corsa_N' Alıntı:
kusura bakma birader biz at avrat silah biliriz dicen .

avrat ,silah aynı değişen ne at demekki arabayı veremem namus meselesi kusura bakma dicen :D:D:D

Doğru söze ne hacet :)
resim7yc1.jpg

emre000' Alıntı:
Ben Genelde Baştan Işi Kopariyorum Benim Bu Direksiyona Babamda Dahil Benden Başka Kimse Oturmamiştir Hacim Diyorum O Anliyo Zaten:)
bendee aynıı taktiği kullanıyorum arkadaşım iyi çözüm bencee denemende fayda varrr:)

ya bazen bende de oluyor :) vijdan yapıyorum cok veriyorum arabayı gidiyo. Sana yakın ve güvenilir biriyse ver bence :D

dncera' Alıntı:
ya bazen bende de oluyor :) vijdan yapıyorum cok veriyorum arabayı gidiyo. Sana yakın ve güvenilir biriyse ver bence :D
Bazen güvendiğin dağlara kar yağabilir.Bir arkadaşımın yaşadığından söz edeyim . Arabasını veriyor arkadaşı köpeğe çarpıyor ön sol çamurluk ve tanpon haşat. uzun hikaye çarpanın cevabı vermeseydin arkadaş. Sonrasında dotluğun bitmesi

arabam var ama nedense kimse istemiyo zaten benım arabayı 3 kişi kunlanır bende diğer ikisinin arabasını kunlanırım. şanslıyım....

yıl 1993 tempra var 1993 model araç 10 binde emanet verdik.1 ölü 1 yaralı kime aglarsın.ölene agladık..ama bazı durumlardan dolayı fazla aglamadım.Bu sefer biz düştük mal derdine..Zor bela da olsa arabanın benzerini kaza yapana aldırdım...Tabi bu arada gelişen olayları yazmak uzun olur.bana bir arkadaş araçı servise götür diye verdi işim bitti araçı sahibine verecen geri geri gelen bir araba kütt vurdu buyrun..O günden sonra ne emanet arabaya binerim ne de veriyorum.Tek kelime ile özür dilerim emanet araba vermiyorum diyerek kestiriyorum.Eger gidecek yerin uzaksa seni bırakayım oraya kadar derim...biraz zor oluyor ama mal canın yoncası o malı alana kadar neler çekiyoz..kusura bakmasınlar artık...

işin zor cok zor

en güzeli dürüstçe söylemek.

evet zor bi durum zaten en yakın kişiler istiyo arabayı bende çok kalp kırdım napcam bilmiyorum ama sadece veremem diyorum vermemmmm:) çünki o benim aşkım aşkımıda kimse ile paylaşamam hehe

Geri