Nasıl Kıvırmak Lazım ?

Bende abim ve babam hariç kimseye vermek istemem.Çünkü başkaları senin gül gibi baktığın, gazına bile kibar kibar bastığım arabaya umursamazca bineceğini düşünüyorum.Kurt ibrahimin bahanesi güzel bak hoşuma gitti.''Tek sürücü kasgom var''

RespecT' Alıntı:
en güzeli dürüstçe söylemek.

bence de respect haklı vermek istemiyorum bu kadar basit ne başkasından alırım nede başkasına veririm abi...

Bu konuyu açmamdaki sebep bugün arkadaş araba istedi. Dürüst olup söledim, oda yüzsüzlük edip istedi. Neyse verdik gitti araba. Akşama döndüğünde sahne şok etti. Çamurdan ön farlar hiç görünmüyo ve tavana kadar çamur. Eeee buda demek oluyoki, bu saatten sonra kralı gelse tövbe tövbeee....
Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar. Felsefe şu "Mal canın yongası"

:) kullanabilirsen al bakalım derim ...

irfan_1' Alıntı:
yıl 1993 tempra var 1993 model araç 10 binde emanet verdik.1 ölü 1 yaralı kime aglarsın.ölene agladık..ama bazı durumlardan dolayı fazla aglamadım.Bu sefer biz düştük mal derdine..Zor bela da olsa arabanın benzerini kaza yapana aldırdım...Tabi bu arada gelişen olayları yazmak uzun olur.bana bir arkadaş araçı servise götür diye verdi işim bitti araçı sahibine verecen geri geri gelen bir araba kütt vurdu buyrun..O günden sonra ne emanet arabaya binerim ne de veriyorum.Tek kelime ile özür dilerim emanet araba vermiyorum diyerek kestiriyorum.Eger gidecek yerin uzaksa seni bırakayım oraya kadar derim...biraz zor oluyor ama mal canın yoncası o malı alana kadar neler çekiyoz..kusura bakmasınlar artık...

kardeş bu arada mal canın yoncası değil :D :D :D

YONGASI

Geri