nasıl kilo alınır?

85 kiloydum 3 ay spora gittim 13-15 kilo verdim bu arada sigara da içiyordum sonra spru bıraktım sigaraya devam 1 sene sonra sigarayı bıraktım başladım kilo almaya şimdi yine 85 kiloyum vermek almak kadar kolay olmuyo boşverin arkadaşlar zayıflık en iyisi

85 kiloydum 3 ay spora gittim 13-15 kilo verdim bu arada sigara da içiyordum sonra spru bıraktım sigaraya devam 1 sene sonra sigarayı bıraktım başladım kilo almaya şimdi yine 85 kiloyum vermek almak kadar kolay olmuyo boşverin arkadaşlar zayıflık en iyisi

yok abi lanet bişey zayıf olmak en iyisi uygun boy uygun kiloda olmak en basiti mağazaya gidip bişey alıyosunuz başkasının üzerinde çok güzel duran bi giysi sizin üzerinizde çok kötü duruyo moraliniz bozuluyo

hepimiz opelciyiz ya opelden olmasın bu sorun:) satalım mı hep birlikte ne diyorsunuz? :)

Yok hocam ondan değil bende opelciyim 120 kiloyum :)

680gramlık nutellayı al; opelim.nete gir.. hem oku, hem kaşıkla, yağına yağ-kilona kilo kat..

Biri Zayıflık Dedi Galiba Ben 2 sene öncesine kadar 46 kgdum.1,72 boy Var :D :D.Bence 55 kg olan Haline şükür Etsin.sonra Diyetisyene Gittim 4 ayda 60 kg oldum.günde 6 ögün Yemek Yedim.toplamda 8kg fındık yemiş oldum günde 100grdan :D

1.70 50kg dum, diyetisyene gittim midemi bozana kadar yedemek yedirdi en fazla 59,5 olabildim :D

şimdi 2kg sini ev taşıma vs sırasında vermişim

çok değil bi 5kg daha istiyorum,63-65 gibi,
bi yandan da şınav mekik vs. hareketler yapmaya çalışyıorum yumurta yutmuş yılan gibi olmayalım diye :D:D

Direk Zaten Göbekle KAba Etler Çıktı piyasaya Hemen :D:D

abi ben bu dedıklerınızı duzenlı yapıyprum zaten. hep 80 kıloyum. boy 1.85

Geri