Gencler, bende yillarca cektim zayiflik illetini, sizi cok iyi anliyorum. Simdi yazacaklarimi iyi okuyun : 1) Herkesinde dedigi gibi sigara iciyorsaniz unutun zaten kilo almayi. 2) Sonucta kilo almak icin yaktigindan fazla kalori alman lazim. Zayiflik sorununuz varsa bu demektirki buyuk ihtimalle istahinizda yoktur . Bu yuzden alisverisinizi ozel yapin, birsey alirken ilk bakacaginiz sey aldiginiz maldaki 100g da kac kilokalori oldugu olsun. 3) Hernekadar sagliksizda olsa ogle yemeklerinizde mc donalds yiyin. 1 big mag, 1 kola, 1 patates, 1 dondurma yemesi cok kolay olmasina ragmen yaklasik 1500 kilokalori verir ki, buda zaten gunluk ihtiyacinizin neredeyse yarisi. Ayrica bu kadar kaloriyi oldurseler baska yiyecekten alamazsiniz. 3) Spor yapin diyecegim ama bi deri bi kemikseniz muhtemelen ne haliniz vardir kolunuzu kaldirmaya, nede kasa cevirecek et vardir vucudunuzda. Ama genede spor yapin. 4) duzenli olarak hergun vitamin alin. Hem istah acar, hem enerji verir. Ve en onemlisi : Her gece yatmadan televizyon karsisinda yiyebildiginiz kadar dondurma yiyin ! Yemesi en kolay, en hafif ama kilo almak icin en etkili yol!!!!!!.... Yazdiklarim cok sagliksiz beslenme tarzi. Ama tahminen cogunuz kilo alayimda, sagliksiz olsada olur diyordur. Ben bu sekilde 12 kilo aldim... Darisi basiniza...