nasıl bi cd çalar önerirsiniz

Standart işin haricinde ßişey al ßence..Pioneer 6050 gıbı Şık ßi cıhaz olabılır..

6050 Kaçak modeli direksiyon kontrol girişi yok. 6000 olabilir.
Ama 4000UB yi tavsiye ederim panel siyah konsola uygun ve ön yüzde extradan USB girişi var.
Ve alkan arkadaşımız aracını sattığı için çok uygun fiyata aparatı ile birlikte satıyor. Düşünen kaçırmasın bence.

Akın 5 yıl oldu sanırım ben önce geldim.

Son düzenleme:
Ama 4000UB yi tavsiye ederim panel siyah konsola uygun ve ön yüzde extradan USB girişi var.
Ve alkan arkadaşımız aracını sattığı için çok uygun fiyata aparatı ile birlikte satıyor. Düşünen kaçırmasın bence.

Akın 5 yıl oldu ben önce geldim.
Yanılıyorsun,ayrıca ''kaçak Mal''denildiğinde bence çok itici geliyor..Şaun faturasıda bandrolleride var..Direksiyon kontrol grişi evet yok..6050de full cıhaz,direksiyon kumandası harıcınde..
ßırde alkan arkadaşımız satıyormuş,ilgilenen varsa bence alkanla irtibata geçebilir..

Satıcının fatura kesilmiş olması bandrolü olması önemli değil. pioneer tarafından garantisi yok.
Ve pioneer in orjinal DEH-6000 modelinin yandan çakması 6050 dir.
istersen googleden bak. DEH-6000 ile DEH-6050 aynı teyptir.
6000 orjinal garantilidir 6050 kaçak çin modelidir.
istediğin satıcıya gidip sorabilirsin. 6000 istiyorum dersen garantili orjinal mi istiyorsun derler. Ayrıca W/R dışında 6050 de RDS özelliği de yoktur..

Arkadaş zaten direksiyon tuşlarımı iptal etmek istemiyorum demiş. Bahsi geçen teybin bu konu ile alakası yok zaten

Son düzenleme:
eh pek yeni sayılmaz benimde 4 yıl oluyor.

cengiz abiyle aynı sehırde olacam valla bi müsayıt gününü 4 gözle beklerım :)

Akın 5 yıl oldu sanırım ben önce geldim.

alkan arkadaş ne fiyat istiyordur acaba bilgin var mı
engin arslan

Geri