nargile severler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben kendı nargılemı kendımhazırlardım ozellıkle yesıl elma ve kırmızı elma ıcererdım hatta karııstırım kıımızı yesıl ve bır elmanın ıcınıı oyardım ıcıne doldururdum folyayı koyar közu koyardım gercek bır elma tadı alıyorsunuz ama tutun cok onemlıdır ben anasonlu ıcerdım dıgerlerı den fazla bır tat alamazsınız moskavada ıctıgım vardı oda guzeldı ama bıraz kafa yaptı adamlar ııcne kanyak koyuyorlarmıs :D :D

İçmem ama içene! çok severim ;) özledim sizi,hadi elin artık

Sanırım onlar da aynı beklenti içindeler. :)

Şeftali içerim genelde. Geçen sene ev arkadaşlarım ile her gün içerdik mutlaka. Evde iki nargile vardı. Şimdi evde nargile var ama üşeniyorum yakmaya. Yaz gelsin belki balkonda tüttürürüm :)

Bu arada döküm ile sıvamanın arasındaki fark şu, sıvama nargilenin içi erken paslanır ve çürür. Devamlı içen biriyseniz, sıvama nargilenin gövdesini bir süre sonra değiştirmek zorunda kalırsınız. Döküm nargilede ise bu süre çok daha uzundur. Yani daha dayanıklıdır. Daha ağır olur döküm nargile. İçim keyfinde de farklılıklar olduğu söyleniyor ama ben bişi farkedemedim.

Evde iki tane nargile var..Haftasonları içerim genelde Tophane'ye gitmessek tabi:)
Nargile içmekten sokakta bayılmışlığım bile var:D:D

elmalı

o zaman buyrun nargileyee...

nargile2.jpg

ben bıraktım ıcmıyrum artık nargıle :D

28 inden sonra...

Peki :)

Geri