Napıcaz bu taksicilerle...?

bu konuyu osmana soralım psikolojik tedavi gereklimi ? :)
bu arada geçmiş olsun
slm evet sorularınızı yanıtlamaya çalışıyım 7 yıla yakın taksicilik yapıyorum öncelikle yelizede bu konudan bahsettim şu bir gerçek taksiye çıktığımda insanın kişiliği ister istemez değişiyor mesela ben cem yılmaz gibi adamımdır :D ama araca bindiğimde cem yılmaz gidiyor yerine asabi biri geliyor öncelikle şunu düşünmemiz lazım vatandaş istanbul trafiğini yarım saat çekerken asabi oluyor adam işinden evine gidenekadar 10 kişiyle tartışıyor biz bu olayı günün 12 saati çekiyoruz bu yöndende düşünebilirsiniz bu demek değildirki etrafı rahatsız edelim ama yolda okadar acemi adam varki artık bizi seri olmaya teşfik ediyorlar gerçektende tanıdığım birçok arıza arkadaşım var adamın gerçek kişiliği arıza zaten onlara lafım yok, ama emin olun istanbulda yapılacak en son iş ve şuda var eğer seri olmassak günlük aracın toplaması gereken 250 tl var o para çıkmıyor mevzu karışık not: seri olurken ben kimsenin canını yakmamaya çok dikkat ediyorum eger gerçek bir taksiciyse dikkat etmesi lazım ama işi gücü olmayıp normalde serseri olup taksiye çıkanlar için herşey söylenebilir ... ;)

Sevgili Osman konuyu güzel bir şekilde özetlemiş

şu belediye otobüslerini napıcaz asıl -_-' duraklaran bi çıkışları war sormayın gitsin

Sevgili Gökalp'in dediği gibi
Halk Otobüsleri Hepsinden daha beter
Saatinde durakta olacağım ve yolcu kapacağım diye arabalarının büyüklüklerine güvendikleri için yapmadıklarını bırakmıyorlar

Yapıcagımız sey basıt gorduklermıze veya basımıza gelenlere sessız kalmayıp gereklı yerlere sıkayet edıcez...nese ucuz atlattık deyıp arkasını bırakmıcaz kı yarın öbür gün affetıgımız o ınsanlar baska bırının canını yakmasın...taksıcılerı ve halk otobuslerını sıkayet edıcegımız yerlerı veya numaraları bılen arkadaslarımız yazarsa hepımız bu ıs ıcın bır adım atmıs oluruz...saygılar...

Son düzenleme:
İndirin Lastiklerini.. :) :) :)

bende ankarada çok karşılaşıorum böle şelerle ama arkadaşın dediği gibi bir iki kendini bilmez yüzünden tüm taksicileri suçlamayalım

minibüs ve taksi kullanıcılarıyla uğraşmaktan ben sıkıldım onlar bıkmadı:)kimisine yol veriyorum kimisine de kim kimden cesur pozisyona giriyorum.direksiyon başındaki rahatsızları bol...

sizede gecmıs olsun...hesaplama falan ole bısı olduguna bende ınanmıyorum...

Hesaplama işine ben de inanmıyorum.Sonuçta bir insan fizik dehası bile olsa ancak kendi hareketlerini hesaplar karşıdakinin davranışını tepkisini hesaplayamaz.Tamam, kendi hızını hesapladın mesafeyi hesapladın bastın gaza.. O sırada araya girecek başka bir aracı veya yayayı nasıl hesaplayabileceksin.!! Kendimizi kandırmayalım.Hiç kimsenin kendi çapındaki bahaneleri bir insanın canından daha kıymetli olamaz.!!Bencilliktir , sorumsuzluktur bu..

Ben şahsen böylelerine rastladığım zaman açar trafiğe şikayet ederim.Bir müsibet bin nasihatten iyidir.Yesin cezayı akıllansın, caddeleri sokakları mahalle aralarını babalarının malı gibi görmesin.Evet ekmek parası kazanıyorlar . Ancak trafikteki herkesin babası fabrikatör değil. Ekmek parası kazanacam diye hiçkimse evine çoluğuna çocuğuna bakmak için çalışan bir canı yok edemez. Ekmek parasıysa bizimki de ekmek parası...

Geri