Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taksi ve dolmuş şöförleri.
tamam carpmıyorlar belkı dıyorsunuz hesaplıyorlar dıyorsunuz ama dun aksam ole dedıgınız turden bır hesaplama falan olmadı o kadar ustun degıldı ben ve solladıgı arac hız kesmeseydık gecsın dıye farkedıp bosluk bırakmasaydık uzerımıze cıkıcaktı o hızla.. demek ıstedıgım hepsınınde dedıgınız ustunlukte oldugunu sanmıyorum ...ve dedıgınız gıbı zor durumda bırakma var carpma yok gıbı dusunursenız o uzayıp gıden taksı soforu baskasının canını yakabılır...saygılar...
arkadaslar bugun kardesımın dogum gununden cıktık yolumuzda normal bır hızla gıdıyoruz yol 2 serıt lı bır ara yol ve ınsanların bolluca oldugu bıryer acıbadem-kosuyolu parkının orası belkı bılen bılır taksıcı kardesımızın bırı hatalı sollama yaptı ve delı gıbı ustume geldı fark edıp ben ve solladıgı arac yavaslayıp gecmesı ıcın bosluk bırakmasak o hızla ustumuze cıkıcaktı ve hıc bısı olmamıs gıbı delı gıbı bastı gıttı orda o hızla ustumuze cıksaydı allah korusun kardesımın ve arabadıkılerın basına bısı gelseydı nolucaktı bu ınsanlar nası bu kadar rahat babalarının tarlasında traktor surer gıbı arac kullanıyorlar anlamak mumkun degıl..bence taksıcılerın ozellıkle ıstanbul trafıgınde olan taksıcılerın kesınle senede 1 veya 2 kez psıkolojık tedavı gormelerı gerekıyor cunku bıyerden sonra psıkolojılerı bozuluyor...saygılar...
oran yüksek olmasa bile kurallara uygun giden taksiciyi hiçbirimiz farketmiyoruz böyle manyak kullananları fark ediyoruz, o yüzden hepsi böyleymiş gibi bi sonuç çıkıyor.
hususi araçlarda da çok manyak var
yuh13 tane kazam var 10 tanesı taxı
ben birtanesini park halindeki man kamyona soktuktan sonra artık uraşmıyorum.. sağımdan geççekti bastımduramadı yazık oldu sonra üzüldüm ama
bu konuyu osmana soralım psikolojik tedavi gereklimi ?
bu arada geçmiş olsun